Trabzon’un Arsin İlçesinden bugün şok bir haber geldi. Arsin Belediyesi’nde biri eski Başkan Erdem Şen zamanında , biri de mevcut başkan Muhammet Sayit Gürsoy döneminde göreve getirilen 2 başkan yardımcısı da görevden alındı.

 
Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy tarafından görevden alınan Emin Sevinç ve Sedat Özbakır kendilerine iletilen kararı sosyal medya hesaplarından duyurdu. 
Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Emin Sevinç, 

“KAMUOYUNA DUYURU;


1991 yılında Arsin Belediyesinde Veteriner Hekim olarak çalışmaya başladım. Bu alanda hemşehrilerimize yıllarca hizmet ettiğimiz süreçte başka birimlerde de çalışarak milletimize hizmet etmeye devam ettik.

2019 yılında Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erdem ŞEN’in takdiriyle Bld.Bşk.Yardımcılığına getirildim. Bu vesileyle hemşehrilerimize daha fazla hizmet etme fırsatını bana veren Sn.Dr.Erdem ŞEN Başkanıma çok teşekkür ediyorum.

Bu süreçte her şeyin en iyisine layık olan Arsinli hemşehrilerimize Bşk. Yardımcılığı yetkileri dahilinde mesai saati gözetmeksizin en iyi ve faydalı hizmetleri vermeye çalıştım.

11.01.2022 tarihi itibarı ile sebebini bilmediğim, anlayamadığım bir nedenle Belediye Başkanımız tarafından Bşk. Yardımcılığı görevimden alınmış bulunmaktayım. 

Bundan sonraki süreçte Veteriner Hekim olarak Arsinli hemşehrilerime gururla, zevkle hizmet etmeye devam edeceğim.

Bld.Bşk.Yardımcılığı dönemimde; başta Kaymakamımızdan, İlçe ve Bölge genelinde Kamu kuruluşlarında görev yapan hizmet için kapılarını aşındırdığımız çok kıymetli arkadaşlarımdan, Belediye mesai arkadaşlarımdan, Belediye Meclis üyelerinden, Muhtarlarımızdan, Siyasi Parti Başkanlarından, yeterli zamanı ayıramadığım Ailemden, arkadaşlarımdan ve her şeyin en iyisine layık olan Arsinli hemşehrilerimden helallik istiyorum.

LÜTFEN HAKLARINIZI HELAL EDİN

Allah'a emanet olun” ifadelerini kullanırken, 
Sedat Özbakır ise, 

“Değerli Hemşehrilerim..
İki yıldan beri yürütmekte olduğum Arsin Belediyesi Başkan Yardımcısı görevi bugün itibariyle bitmiştir.
Bu süreçte ve bundan önceki  süreçte şahsıma destek olan  tüm hemşehrilerime teşekkür eder,
Bundan sonrada her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın emrinde olacağım.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah..” şeklinde kararı duyurdu. 
Arsin Belediye Başkan Yardımcılıklarına kimlerin getirileceği ise merak konusu oldu. 


 

Editör: TE Bilisim