Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan bugün Trabzon’a geldi. Ankara’dan uçakla Trabzon’a gelen Bakan Turhan’ı, havalimanında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora karşıladı. Bakan Turhan, Trabzon Havalimanından ilk olarak Rize’ye hareket edecek. Rize’de İyidere-İkizdere Yolunca İnceleme ve İkizdere Yol Şantiyesinde toplantı yapacak olan Bakan Turhan ardından Rize Salahla Tüneli Şantiyesinde ve Rize - Artvin Havaalanı Şantiyesinde incelemelerde bulunacak. 

Bakan Turhan, daha sonra ise Rize’de Rizespor - Beşiktaş maçını izleyecek. 

Maçın ardından Trabzon’a hareket edecek olan Bakan Turhan, Akyazı Stadına geçerek burada Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi izleyecek. 

Geceyi memleketi Trabzon’a geçirecek olan Bakan Turhan, Maçka Yolu Şantiyesinde incelemele ve toplantı yapacak. Sonrasında Zigana Tüneli Şantiyesinde inceleme ve toplantı yapacak olan Bakan Turhan, ardından Kanuni Bulvarı Yolunda inceleme ve toplantı yapacak. Bakan Turhan’ın Trabzon’da ki son ziyareti ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığına olacak. 
 
Editör: TE Bilisim