Akçaabat’ın mahallelerine yaptığı ziyaretlerde onlarca vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akbulut, vatandaşların hem ilgisiyle hem talep ve önerileriyle karşılaşıyor. Vatandaşlar, belediye başkanı gibi Akbulut’tan taleplerini sıralarken Akbulut tüm talep ve önerileri daha sonra yerine getirmek için birer birer not aldırıyor.

Ağabey, Kardeş, Evlât Olacağım…

Son ziyaretlerini ilçenin Cevizli ve Dörtyol Mahallelerinde gerçekleştiren Akbulut’u onlarca vatandaş karşıladı. Dörtyol’da 9 yaşındaki Ebrar Sandıkçı’nın çiçek takdim ettiği Akbulut “Güzeller güzeli kızımızdan aldığım çiçek, seçim çalışmam boyunca en etkilendiğim anlardan biri oldu. Allah bahtını açık etsin. Hemşehrilerimin teveccühü karşısında heyecanlanmamak elde değil. Ağabey, kardeş, evlât olmaya geliyorum.” dedi.
 
Mahallelerimiz Üvey Olmayacak

Seçim çalışmaları boyunca bazı mahallelerdeki vatandaşların kendilerine “üvey evlât muamelesi yapıldığından dert yandığını” söyleyen Akbulut “Söz veriyorum. Hiçbir mahallemizi diğerinden ayrı tutmayacağız. Hepsinin sorununa, sıkıntısına koşacağız. Allah güç verdikçe dertlerine derman olmaya çalışacağız. Asla ve asla adaletten kopmayacağız. İlçemizi adaletle yöneteceğiz. Kimse ‘Biz üvey evlât konumundayız.’ diyemeyecek.” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim