Zorluoğlu Varank İle

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat zorluoğlu destek sözü aldı. Varank, ‘Her türlü desteği Trabzon’a vermeye hazırız, Sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla yürümek zorundadır’ dedi.

Soylu’ya Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi sundu destek istediler. Başkanlara İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaş da kucak açtı.

Başkent Ankara’ya yerel yönetimler toplantısına giden AK Partili Belediye Başkanları hem ziyaretler yaptı hemde devam etmekte olan projelerine kaynak için girişimde bulundular.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek Trabzon’da  8 aylık sürede yaptıklarıyla ilgili bilgi verdi ve kaynak noktasında destek istedi. Varank ise Trabzon’da Büyükşehir’in attığı tüm adımlara destek vereceklerini aktardı.

Trabzon’un Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya gittiler. Başkanlar Soylu’ya bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekür etti ve farklı bakanlıklarda tıkanan işleri için Soylu’dan destek istediler. Soylu’da talepleri geri çevirmedi.

Akçaabat ve Arsin Belediye Başkanı daha sonra İller Bankası’nın Trabzonlu Genel Müdür yardımcısı Volkan Bektaş’ı ziyaret ettiler. Belediyeleri her zeminde destekleyen Bektaş, hem kaynak aktarımı hemde alt yapı sorunlarını çözümü noktasında başkanları dinledi ve 2020 daha güzel olacak dedi.
Editör: TE Bilisim