Bu kapsamda Gürsoy ve Ekim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamlarında ziyaret etti, çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler. Ziyaretlerde Başkan Gürsoy ve Ekim’i, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora yalnız bırakmadı. Başkan Gürsoy yaptığı açıklamada, Bakan Soylu ve Karaismailoğlu’na destekleri için teşekkür etti.

“DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gürsoy, “Şehrimizin evladı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik. Kıymetli bakanımıza misafirperverliği ve ilçemize destekleri için teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullanarak,  “Şehrimizin evladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik, kıymetli bakanımıza misafirperverliği ve ilçemize destekleri için teşekkür ediyoruz. Ankara'daki ziyaretlerimizde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve her zaman destekçimiz olan Milletvekillerimiz TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora'ya hemşerilerim adına teşekkür ederim.” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK

Başkan Ekim ise yaptığı açıklamada ziyaretlerde Akçaabat ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti ve destekler için teşekkür etti. Akçaabat için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Ekim, “İlçemiz Yatırımları ile ilgili görüşme yaptık. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Sonay ÇALUK

Editör: TE Bilisim