Başkan Murat Gedikli kongrede yaptığı konuşmada, “Tüm dünyada olduğu gibi maalesef ülkemizde de etkisini sürdüren Covid-19 virüsü dolayısıyla kongremizi her türlü tedbirleri alarak gerçekleştiriyoruz. Ama bu durum Kongremiz heyecanından ve coşkusundan hiçbir şeyi alıp götüremiyor. Bu davayı Hiçbir şey gölgeleyemiyor. Bizim bu kutlu yürüyüşümüz ve davamız, Büyük Türk Milletinin davasıdır. Bu davanın bir neferi olmaktan, şeref ve onur duyuyorum. Yürümekte olduğum bu şerefli göreve tekrar baş koymanın gururunu yaşıyorum.” dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN AYDINLIK GELECEĞİDİR

Başkan Gedikli, “Davamız ilahi Kelimetullah davasıdır. Davamız hak davasıdır. Davamızın gayesi devletimizi daha güçlü kılma davasıdır. Davamız vatanımızın bir damla suyunu ve bir çakıl taşını vermemektir. Biz ülkücüler şunu çok iyi biliriz ki vatanımızın bir damla suyu da bir çakıl taşı da namustur! Çiğnetmedik çiğnetmeyeceğiz de! Liderimize, ülkemize ve tarihimize düşmanlık edenler dün olduğu gibi bugün de el ele vermişler, fitne ve fesat ateşine odun taşımakla meşguller. Şerefli bir maziye sahip olan partimize ve liderimize alçakça ithamlarda ve iftiralarda bulunmaktadırlar.

Şüphesiz ki her ülkücü dava arkadaşımız bugün yaşamış olduğumuz olayların geçmişle bağlantısını kurmalı ve geleceğimizi buna göre yorumlamalı ve planlamalıdır. Doğu Akdeniz’de, Azerbaycan’da, Libya’da ve Yunanistan’la Ortadoğu da ki olaylara baktığımızda Türk Milleti için hangi sinsi hesapların ve hangi planların yapıldığı anlamak ülkücüler için pekte zor olmasa gerek. Büyük Türk Milleti emperyalistler haddini her platformda bildirmektedir. 15 Temmuz Türk Milletine karşı yapılmak istenen küresel çaplı bir operasyondu. Cumhur İttifakı Büyük Türk Milleti’nin aydınlık geleceğidir. Kazanan Türk Milleti şiarıyla, 2023’e giden yolda kongremizin Türk Milleti’ne ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu vesile ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve ülkücü şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”diye konuştu.     

YÖNETİM

Yönetim şu isimlerden oluştu:  Başkan Murat Gedikli, Adem Demirbaş, Ali Ekber Turan, Alper Yiğit
Burak Kubalic, Celal Emre Samancı, Emre Karakolcu, Eray Galip Bayrak, Erol Bayburtlı, Mertkan Aydın
Miraç Kara, Murat Yüksel, Mustafa Oğuz Okumuş, Nurşen Bekar, Osman Alkan, Ömer Aydın, Pınarcan Alkan, Selahattin Yeşilyurt,Temel Koç, Yılmaz Dübüş, Yılmaz Teke, Yılmaz Yıldırım. Zafer Ergenç.
 

Editör: TE Bilisim