Bakan Fatih Dönmez’i Ziyaret Ettiler
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören ilebirlikteEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’iziyaret etti. Cora ziyarette şehrimizde elektrik, doğalgaz ve altyapıya ilişkin yatırım taleplerini Sayın Bakana ilettiklerini belirterek, “Kıymetli Bakanımızın duyarlı, ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımına teşekkür ediyoruz” dedi.


Uraloğlu’nu Ziyaret Ettiler

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ayrıca, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akgül, Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu, Düzköy İlçe Başkanı şenol Akpınar,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ile birlikte Karayolları Genel MüdürüAbdülkadir Uraloğlu’nuziyaret etti. Cora, Uraloğlu ile Trabzon ili ve ilçeleri ile ilgili konularda verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek,“Taleplerimizle yakından ilgilenen Sayın Genel Müdürümüze çok teşekkür ederiz” dedi.

Heyet son olarak DSİ Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ı da ziyaret ederek, bölgede afet riski bulunan derelere ilişkin tersib bendi ve taşkın koruma projeleri ile ilgili talepleri iletti.
Editör: TE Bilisim