Çebi, önceki gün Belediye Fen İşlerindeki çalışma arkadaşlarına veda etti. Çebi, birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını kaydederek helallik istedi. Çebi, “Yaklaşık 2 yıl birlikte mesai yaptığım, Şehrimize hizmet yolunda her zaman her şartta büyük gayret ve emek içinde birlikte yürüdüğüm hiç durmadan yorulmadan halkımızın huzuru konforu için yoğun çalışma temposu ile çalıştığımız çok değerli çalıma arkadaşlarımla helalleştik.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ortahisar ilçemizin ilçe başkanlığına atanmam dolayısı ile Belediye Başkan yardımcılığına veda ettim mesai arkadaşlarıma değil. Hizmet kervanında ayrı yollarda aynı heyecan ve şevkle şehrimizin milletimizin emrinde yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

“Bu güzel insanlar ile kuvvetli bir bağ oluşmasında, muhabbet ve samimiyet içinde şehrimize destansı hizmetlerin sunulmasına vesile olan bize bu görevi layık gören büyük bir güvenle, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen çok değerli Belediye Başkanımız sayın Av. Ahmet Metin Genç beye teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” Diyen Çebi, şunları kaydetti:

“ Çalışmalarımıza katkı sağlayan, bizi bilgilendiren, güçlü bir şekilde yanımızda olan çok değerli mahalle muhtarlarımıza Mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bir mesai arkadaşıma yürekten ve gönülden hakkımı helal ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılı olmalarını, aileleri ile birlikte mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Sonay ÇALUK

Editör: TE Bilisim