Mahallelerdeki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 2017 Yılı Yol Programı kapsamında 70 bin m3 asfaltlama ile 50 m3 betonlama yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

Ortahisar Belediyesi'nin yol hedeflerini tutturmak için çanla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Genç, "Bu yılki asfaltlama çalışmamızı 1 Nolu Beşirli Mahallesi'nden başlattık. Şu anda Beşirli-Uğurlu arasında bulunan Uğurlu Caddesi'ndeyiz. Burada 1100 m civarında bir asfaltlama yaptık. 1 Nolu Beşirli'de toplamda ise 3600 ton civarında bir asfaltımızı inşallah kısa bir zamanda tamamlayıp yolumuzu hizmete açacağız. Burası aynı zamanda mezarlık yolu olması itibarıyla önemli bir akstır. Yol hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Arkadaşlarımıza verdiğimiz talimat da o doğrultudaydı. İnşallah bu konuda Cenabı Allah bizi mahcup etmez. Belediyemizin görev alanındaki yolları, görev süremizin sonuna kadar bitirmeyi biz kendimize hedef koyduk. Bunun için de canla başla çalışıyoruz. Bu konuda en büyük destekçilerimiz de gerçekten muhtarlarımızdır. Çok samimi bir çalışma ortamımız var. 

Bütün muhtarlarımızla iyi bir hizmet dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Burada emek veren bütün personelimize, başkan yardımcılarımıza, birimlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Bu birliktelikle birlikte bu hizmet ortaya çıkıyor. Bunlar bir kişinin yapabileceği işler değil. Bu iş sadece bu işin parasal kaynağını Ankara'dan bulup getirmekle olmuyor. Bunu bir ekip halinde yapıyoruz. Hem teşkilatlarımız, hem de muhtarlarımızla ve mesai arkadaşlarımızla beraber gayret ediyoruz. Bu gayret, bu samimiyet olduğu için de bu işler ortaya çıkıyor. Allah bu manada çalışan bütün personelimize kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin. İnşallah hep beraber bu şehre layık olduğu üzere, hak ettiği üzere bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ben şimdiden bütün ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim