Başkan Topaloğlu, “CHP Rize Merkez İlçe örgütü olarak çay da yaşanan sorunlar ve sıkıntıları dinleyip çözümü noktasında partimizin çay politikalarını vatandaşlarımız ile paylaştığımız, çay alım yeri ziyaretlerimize bugün Salarha beldesi Kireçhane köyünde devam ettik. 

Salarha da temel sıkıntının elbetteki ilimizin geçim kaynağı stratejik ürün olan çay olduğunu çayda taban fiyat uygulamasına en kısa zamanda geçilmesi çay kanunun çıkarılmasına ve çay üreticilerinin de çay bedeli olarak bankalara yatırılan çay parasından promosyon verilmesine kadar çözüm bekleyen sorunların yanında; Salarha da Drenaj ve kanalizasyon hizmetlerinde ayrıca Kireçhane köyünün heyelan tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını ifade etiler. 

Çay politikamızı anlatıp halkın sorunlarını dinlerken, halkın cok daha ciddi sorunlarıyla karşı karşıya kaldık. Son olarak vatandaş yetkililerin, " Halka umut vermek yerine var olan umutlarını yıkmakta olduklarını ifade ettiler" Buna karşılık tüm bu sorunları "yönetim anlayışını değiştirerek halkın iktidarında çözmeye söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim