Ziyarete Çaykara Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Selçuk da eşlik etti. Mumcu ve beraberindekiler, Çaykara‘nın Ataköy Mahallesinde bulunan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti ve Hastane Başhekim Vekili Op. Dr. Şaban Uysal’dan bilgi aldılar. Mumcu, tüm personel ile selamlaşarak, sorunlarını dinleyerek sohbette bulundu.

Kendisi de bir hekim olan Mumcu personeli tek tek dinledi. Ziyarette kısa bir bilgi veren Başhekim vekili Op. Dr. Şaban Uysal, 2003 yılından beri psikiyatri alanında dal hastanesi olarak bölgede 12 ile hizmet sunduklarını söyledi. Uysal, psikiyatri hastalarının takibi, tedavisi ve sosyal hayata kazandırılması konusunda çok tecrübeli olduğunu ve özveri ile çalıştığını ifade etti.

Uysal, “Farklı illerden, kültürlerden gelen ve farklı hastalıkları olan hastalarımıza medikal tedavi yanında, psikologlarımız, Sosyal çalışmacılarımız ve halk eğitim öğretmenlerimiz ile sosyal ve psikolojik destek yanında topluma kazandırma faaliyeti içinde.” İfadelerini kullandı.

ÖZVERİYLE ÇALIŞTINIZ

Dr. Uysal, ayrıca “70 yatak kapasiteli 2 erkek 1 bayan servisi olan hastanemizde Acil Servisimizin hem Psikiyatri hem de yöre halkımızın her türlü acil başvurularına cevap verebilecek donanımdayız” dedi.

Ziyarette Başkan Sezgin Mumcu, tüm hastane yönetimine ve personeline bu güzel ve örnek çalışmalardan dolayı ve özellikle Covid-19 pandemisini yaşadığımız bu süreçte büyük özverilerinden dolayı teşekkür etti. Mumcu, “Allah razı olsun iyi ki varsınız.” diye konuştu.

Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim