AK Parti Trabzon teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı coşku ve heyecanla beklediklerini belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "AK Parti Trabzon teşkilatları olarak gerekli bütün çalışmalarımızı yaptık. Salonumuzda ki hazırlıklarımızı tamamladık. Rabbime şükürler olsun; eksiksiz, aksaksız bütün program ve planlarımızı yaparak kongremiz için hem teşkilatımızı hem de salonumuzu hazır hale getirdik" dedi.

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Trabzon İl kongresine bizzat gelerek teşrif edeceğini ifade eden Dr. Sezgin Mumcu şunları söyledi: 

"Dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizzat salonumuza teşrif ederek Trabzon’ umuzu, kongremizi ve bizleri onurlandıracaklardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimizle olan gönül bağını bilmeyen yoktur. Buna mukabil Trabzonlular da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı büyük sevgi ve muhabbet taşırlar. İnşallah salı günü gerçekleştirecek olduğumuz kongremizle bu hasret sona erecek ve Trabzonlular kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hasret gidereceklerdir." İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamasına şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 16 Şubat Salı günü, saat 14.30'da Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne bütün teşkilat mensubu hemşerilerimizi davet ediyoruz. Pandemi koşullarını dikkate alarak temizlik maske ve mesafe kurallarına uyarak teşkilatlarımız ve Trabzonlu hemşerilerimizle birlikte kıymetli Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı şehrimize yakışır bir şekilde coşku ve heyecanla ağırlayacağız" dedi.
 

Editör: TE Bilisim