Beraberinde Gülsüm Mazlum, Songül Oğuzhan, Şadan Tosun; Mustafa Erdi Çakır  ve Temel Eyüboğlu ile TAKA Gazetesini ziyaret eden Çoban Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ile sohbet etti ve düşüncelerini aktardı,  ‘Değişim gelişim ve yerelde de iktidar olmak için geliyoruz’ mesajını verdi.

Çoban şöyle dedi:

‘CHP’de Gençlik Kolları Başkanlığı, 3 dönem merkez ilçe başkan yardımcılığı yapmış bir kardeşinizim. Siyasi olarak gençliğimiz ve hikayemiz var. Siyasetin tozunu yutmuşuz. Dinamik bir kadro ile Ortahisar için aday olduk. Tabanı da biliyorum, tavanı da biliyorum. CHP Trabzon teşkilatları ‘Şu şuraya aday olsun ve alsın, alırsa bende buraya aday olurum’ diyerek dizayn edilemeyecek kadar büyük teşkilatlardır. Trabzon’da değim gerçekleştireceğiz. 2002 yılında iki milletvekili çıkaran ve 2004 yılında Trabzon belediye Başkanlığını alan bir partiyiz ve o çalışmaların içinde olan kardeşinizim. İstanbul, Ankara ve Bolu’da büyük başarılara imza attık.

Trabzon’da da bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Eğer kazanırsak ve yönetim olarak iş başına gelirsek medyayı daha yoğun kullanan bir ilçe başkanı göreceksiniz. Atak bir ilçe başkanı göreceksiniz. Delegelerimiz bize inansınlar güvensinler. Başkan adaylığı düşünen 2 arkadaşımızla da birleştik. Fatih Oyman kardeşimize de teklif yaptık. O da çok değerli bir arkadaşımız, kardeşimiz. CHP bölünmemeli ve gücünü birleştirmelidir. Bunu seçimden önce adaylar olarak yapamadık. Ama seçimden sonra yapacağız.’
 
Editör: TE Bilisim