Geçtiğimiz günlerde Trabzon’a ziyaret gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ziyareti ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Yaşar Önder, “Trabzon’a, Ortahisar’a umut; damla damla yağdı, sel oldu. Genel Başkanımız ve yanındaki heyet ile; Salı günü Erzurum'da başlayan Bayburt, Kelkit, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin'le tamamlanan Karadeniz Programı Erdoğan'ın kalesinde muhalif olmanın güçlüklerini yaşıyor görünse de Trabzon ayağında Ortahisar İlçe Binamızın açılış programında bir buçuk saatlik gecikme olmasına rağmen umut damla damla yağdı, sel oldu. Bu bir miting değil ilçe binamızın açılışıydı. Bölgemiz insanı, esnafıyla tüccarıyla, turizmcisiyle çıkış arıyor ayak seslerine kulak kabartıyor. Genel başkanımız Sayın Ali Babacan, Trabzon’umuza Ortahisar’ımıza çıkış arayan insanımıza adımlar atarak umut oldu. Partimiz; iki yaşını henüz geçmesine rağmen bölgemize üçüncü kez gelen Genel Başkanımız, kapılarımızı çok kere daha aşındırarak Trabzon’umuza ve bölge insanımıza verdiği değerle umut olmaya devam edecektir.” dedi.

“SÖYLEMLERİNE İTİBAR ETMEYECEĞİZ, YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ”

Önder, açıklamasında şunları kaydetti: “Korku ve baskı ikliminden ötürü sessiz bir ilgiyle takip ediliyoruz. Devlet kapısında ayağı olmayanlar, iflas topunu atmaya hazırlanan esnaf ve serbest meslek sahipleri Sayın Ali Babacan'a, partimize rağbet gösterdiğine bir kez daha şahit olduk. Yaratılan korku ikliminde diğer vatandaşlarımız ise kulağımıza eğilip “çok çalışın, anlatın, bizde destekliyoruz” diyorlar. Aslında bunu mevcut hükümette biliyor, bel altı vurmak ve üretebilecekleri bir şey kalmadığı için, ak trolleri tarafından açılışımız üç saat öncesinden, ilçe binamız önündeki yolun görüntülerini paylaşarak bize olan teveccühü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Genel başkanımız konuşmasında ekonomiden, hukuktan, adaletten, özgürlüklerden, refahtan, liyakatten bahsederken; 90 günlük 180 günlük 365 günlük eylem planlarından bahsederken, dertleri prompter veya kalabalık oldu. Bizim derdimiz; ülkemizin bu günü yarınıdır. Gelecek seçimler değil gelecek nesillerdir. Sayın Ali Babacan Beyefendiye açılışımız sonrasında imzalı Trabzonspor şampiyonluk formasını taktim ettik. Açılış konuşmasında belirttiği gibi şampiyonluk formasının çok değerli olduğunu ve “Trabzonspor’un futbolda şampiyonluk kupasını Anadolu’ya taşıyıp Türk spor tarihinde bir destan yazdığını, artık kupalar Trabzon’a sığmıyor” İfadelerini kullanmıştır. Mevcut hükümet ve siyasileri “algı yönetimi ile bir takım milli, dini meseleleri ortaya atıp sorunu zemininden uzaklaştırmak; yaftalayıp, ortalığı karıştırayım, sorunları taca atayım, kendilerine destek olarak dönsün” şeklinde kirli hesabı varsa bile biz siyasi sorumluluk taşıyan insanlar olarak bu söylemlerine itibar etmeyeceğiz, yolumuzda yürüyeceğiz.”

“ORTAHİSAR’IN DEVASI HAZIR”

Önder, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İlçemize ve ülkemize hizmette; toplumun her kesimini kapsayan, liyakatli, bireysel hiçbir beklenti içinde olmayan, samimiyetle hizmet etmeye gönüllü olan bir yönetim ile Ortahisar’ın devası hazır.  İlçe binamız açılışı münasebeti ile teveccüh gösterip katılım sağlayarak bizi dinleyen Ortahisar halkına, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerine ve ilgilerini fazlası ile gösteren Ulusal, Bölgesel, Yerel güzide basın mensuplarına ve  Başarı tek başına elde edilemez, biz olmayı benimsemiş, emek ve her türlü fedakarlıklarını esirgemeyen DEVA Partisi Ortahisar Yöneticilerine, bizlere desteklerini eksik etmeyen İl Başkanı Sayın Kubilay Çiçek Beyefendi ve Yöneticilerine, ilçe başkanlığı açılışımızı yapıp bizi onurlandıran Liderimiz Sayın Ali Babacan Beyefendiye teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim