Cumartesi günü Genel Başkan Gültekin Uysal’ın Trabzon’a geleceğini anlatan İl Başkanı Ali Akar, Yomra ilçesinde açılış ve miting yapacaklarının altını çizdi.

Yomra ilçesinde Tuncay Kaya’nın öncülüğünde yeni bir oluşuma gittiklerini anlatan Akar, ‘Genel Başkanımız yeni parti hizmet binamızı açacak ayrıca AK partiden ayrılan meclis üyeleri dahil yeni katılımlarla birlikte rozet takma töreni yapılacak. Genel başkanımız Yomralı hemşehrilerimize seslenecek’ diye konuştu.
Akar şöyle dedi:

‘Demokrat Parti misyonu Menderes’den buyana gelen ve Demirel ile devam eden Tansu hanım ile kesintiye uğratılmaya çalışılan bir hizmet hareketidir. Merderes ve Demirel’in Türkiye’de yaptığı ve açtığı fabrikaları saymaya kalksam ne sütunlar yeter ve ne de anlatmakla bizer. 1995’ten sonra Çiller’e bir misyon yüklediler ve partide A takımı diye bir icat çıkardı. Yapılan önseçimleri yok saydı. Partinin köklerini söktü attı ve  ‘Satın alınabilecek’ isimleri yığdı ve 28 Şubat böyle geldi. Yıllar sonra Genç ve kararlı bir Genel başkanımız var. 

Genel Başkanımızlaiktidarı istiyoruz, bizler de DP’nin neferleri olarak çalışmaya devam ediyoruz.  

Trabzon’da önem verdiğimiz illerden birisi. Yomra çok iddialı olduğumz bir merkez ve bu merkezde de açılış yapacağız ve rozet takacağız. Tüm hemşehrilerimizi törenimize bekliyoruz’ dedi.

Teşkilat Başkanı Tahsin Azaklı da, Trabzon ve ilçelerinde çok güçlü örgütler kuracaklarını 2023 yılındaki sıçramayı 2024 yerel seçimlerinde de taçlandıracaklarının altını çizdi.
 

Editör: TE Bilisim