Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Ümmügül Çalık ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Nacar, Emeklimiz geçim derdinde evine ekmek getiremiyor  Avrupalı emekliler Türkiye’ye geliyor en lüks otellerde kalıp yiyip içip ülkelerine geri gidiyor. 

Bizim  emeklimiz köyüne gidemiyor Avrupa bizi neden kıskansın Millet Partisi iktidara geldiğinde emeklimize insan onuruna yaraşır bir ücretlendirme yapacağız” dedi.  Emeklinin emeklemeye takati kalmadığını belirten Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Ümmügül Çalık,  emeklimiz maaşını alınca en yakın parka gidip oturuyor. Ailesini alıp lokantaya tatile götüremiyor. 

Emeklilik hükümetin bedavaya verdiği bir sosyal yardım değildir. Emekli yıllarca çalışıp prim gün sayısını ödeyip yaş koşulunu tamamlar. Bu şartları tamamlayanlara devletimiz emekli aylığı 2500 tl vermesi skandaldır dedi. Şube Başkan Yardımcısı Çalık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile beraber Genel Başkan Nacar’a emeklilerin sıkıntılarını dile getirdikleri dosyayı sundular.
 

Editör: TE Bilisim