Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın, “Davamıza ve insanlığa hizmet etmeyi, hakkın yanında yer almayı nasip eden Cenabı Allah’a şükürler olsun. 3 yıl önce başladığımız bu davamızda güven tazelemek için kongremizi gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün çalışmalarımızın meyvesini topluyoruz. Tarihimiz boyunca yaşamadığımız en ağır dönemden geçiyoruz. Ekonomi, ahlak ve istihdam anlamında zor bir sınav veriyoruz. Bu parti Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olmaktadır. Laf üretmeyeceğiz, enkaz raporu okumayacağız. Her yıl 150 milyar dolar üretecek milli kaynak paketlerimiz hazır. Gerek sorunların tespiti gerekse de çözümleri ancak bizlerle olur. Milleti refaha ulaştırmak için nasıl mücadele ettiysek bundan sonra da kanımızın ve terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum. Trabzon’un kalesini Ortahisar yapacağız. Unutmayalım ki yarınlar yorgun olanların değil rahatından vazgeçenlerin olacaktır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

GÖREVE GELDİĞİMİZDE LGBT DERNEKLERİNİ KAPATACAĞIZ 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş, “Türkiye’mizin birçok yerinde LGBT aleyhinde basın açıklamaları yapılacak. Anavatan partisi iktidardayken, CHP iktidardayken yapardık. Bu ve benzeri derneklerin yaptıkları çalışmaları ortadan kaldırmıyorsunuz diye açıklamalar yapardık. Bugün ne için yapacağız. İçişleri Bakanımız bu yetkisini kullanarak dernekleri kapatamaz mı? Göreve geldiğimizde o dernekleri kapatacağız. Erbakan hocamızın 6 ayda yaptıklarını 20 yılda yapamayan bir iktidar var. Şimdi diyorsunuz ki bizi destekleyin de seçimde biz de yapalım. Nasıl yapacaksınız? Yapmış olsaydınız zaten görürdük bunu. Üniversiteyi bitirenler işsizler ordusuna katılıyor. Yaşanabilir bir maaş vereceğiz. Kongremize katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum, kongremiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YAPAMAZ DEDİKLERİ HER ŞEYİ YAPTIK

Genel Başkan Yardımcısı İlyas Erkan Helvacı, “Biz 3 sene önce partimizi kurarken kuramaz dediler. Partimizi kurduk, kongre yapamaz dediler daha 1 yılı doldurmadan Ankara’nın en büyük spor salonunda 50 bin kişiyle kongremizi yaptık. 350 bin ıslak imzalı üyemiz var. Şimdi de ilk seçimde inşallah Fatih Erbakan’ı cumhurbaşkanı yapacağız. İnşallah kongremiz hayırlara vesile olur. Vatandaş ekonomik sıkıntı çekiyor. Esnafın kasasında günlük 2-3 bin lira para bile değildir ama faturalarını ödeyemiyorlar. Mutfaktaki yangını en çok hisseden ev hanımları. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Milletin akın akın neden Erbakan ismine koşarak geldiğini anlatıyorum. İnşallah bu kongremiz tüm halkımıza hayırlı olur” dedi.

BAŞKAN AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından seçime gidilirken mevcut başkan İbrahim Aydın, yeniden başkan seçildi.
 

Editör: TE Bilisim