İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ile birlikte, Çukurçayır ile Fatih Mahallerini ziyaret eden Günnar, ardından ilçenin kırsal mahallerinden olan Yeşilhisar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Günnar, Yeşilhisar Mahallesi ziyaretinde fındık üreticileri ile de sohbet etti. Üreticilere yaklaşan sezon öncesi hasat tarihlerine uymaları çağrısında bulunan Günnar, “Erken toplanan fındıkta ciddi ölçüde rekolte ve kilo kaybı oluyor, iç dolgunluğu daha aşağılara düşüyor. Randıman düşüklüğü de olacağından bu üreticilerimizin ekonomik olarak olumsuz etkilenmesine yol açıyor. Fındık hasat tarihleri 13, 18 ve 25 Ağustos olarak açıklandı. Bulunduğunuz yerin konumuna göre hasat tarihlerine mutlaka uyulması sizin veriminiz açısından önemlidir. Üreticiyi her zaman düşünen bir cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık taban fiyatından sizler de memnun oldunuz. Üreticilerimizi her zaman destekleyeceğiz ve yanlarında olacağız” dedi.

“BİZ BİRLİKTE TRABZON’UZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Esnaflarla da sohbet eden Günnar, “Gece gündüz demeden esnafın ve sanatkârın derdiyle dertlenen, onların ne sorunu veya sıkıntısı varsa aşılması için büyük çaba gösteren Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşları var. Turizm cenneti olmamızdan dolayı yerli ve yabancı çok sayıda turisti kentimizde misafir ediyoruz. Her gün ilimizde yeni işletmeler açılıyor. Bu işletmeler, ekonomimize de istihdama da katkı sağlıyor. Pandemi döneminde esnaflarımızı her zaman destekledik. Hükümetimiz esnafından, sanatkarına, işçisinden, memuruna, ticaretçisinden sanayicisine her kesimi destekledi, desteklemeye de devam edecektir. Biz birlikte Trabzon’uz birlikte Türkiye’yiz.” diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilisim