Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Anadolu Buluşmaları kapsamında Vakfıkebir’de düzenlenen mitingde konuştu. Daha sonra Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı merhum Adnan Demirtürk’ün mezarını ziyaret etti.  Vakfıkebir meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi toplam 10 milyon işsizler ordusu olmasın diye var. Milyonlarca vatandaşımız sadakaya, erzağa, yardım torbalarına ihtiyaç duymasın Allah’tan başka hiç kimseye muhtaç olmasın diye bu adımı attık.

ERBAKAN HOCAMIZA DUA EDİYORLAR

Merhum Erbakan Hocamız Başbakan olduğunda ilk icraatı; faize giden milyarlarca dolar parayı kurtararak havuz sistemi, denk bütçe ile doğrudan doğruya bu milletin evlatlarına aktarmak oldu. Altı ayda 35 milyar doları kaynak paketlerde oluşturarak yandaşlara, partililere, akrabalara değil asıl sahibi olan bu milletin evlatlarına aktardı. Nasıl aktardı? İşçiye, memura, emekliye, çiftçiye yüzde yüz, yüzde ikiyüz, yüzde üçyüz yirmiye varan maaş zamları yaparak aktardı. Dar gelirli kesimin alım gücünü refah seviyesini artırdı. Tarım ürünlerinin taban fiyatlarına yüzde seksen, yüzde yüzyirmi, yüzde yüzkırk, yüzde ikiyüzelliye varan oranlarda zam yaptı. Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin herkes Erbakan Hocamıza dua ediyor. ‘Erbakan Hocamızın 11 ayda verdiğini bunlar 19 yılda veremedi’ diyorlar.

ÖNCE MİLLET DİYORUZ

Milli Görüş önce millet diyor. Önce patronlar, önce dış güçler demiyor. Milli Görüş; milletin dertleri ile dertlenmek, milletin emeğini, hak ettiğini vermektir. Allah rızasını kazanmak için siyaset yapmak gerekiyor. Siyaseti ticaret olarak değil ibadet olarak yapmak gerekiyor. Bugün Yeniden Refah Partisi olarak 50 senelik muazzam geçmişimize sahip çıkıyoruz. Aynı yolda, aynı ruhla, aynı heyecanla, aynı dava uğrunda, aynı hizmetleri milletimize yapmak için yola çıkmış bulunuyoruz. Size gelip oy isteyen partilerin geçmişini sorgulayın. Geçmişte millete ne verdiniz? Sözünüzü tuttunuz mu? Hangi hizmeti yaptınız? Diye sorunuz. Bunları sorduğunuzda Yeniden Refah Partisi dışında hiçbir seçenek kalmayacaktır. Merhum Erbakan Hocamız Milli Görüşle yönetilmezseniz başınıza dört tane felaket gelecek demişti. Aç kalmak, işsiz kalmak, borca esir olmak ve ahlaki erozyon ile dinimizden uzaklaşmak. Dört tanesini de bugün fiilen yaşıyoruz. Onun için bu uyarılara dikkat etmemiz, kurtuluş içinde Milli Görüşün ipine sarılmamız gerekiyor” diye konuştu.  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yapılan mitingin ardından Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Mustafa Durmuş, Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ve beraberindekilerle birlikte Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı merhum Adnan Demirtürk’ün Kemaliye Mahallesi’ndeki kabrini ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim