Giresun'u hemşehrileri başta olmak üzere  Tüm İslam aleminin bayramını kutladığını belirten başkan Aygün, memleket aşığı olduğunu belirtti, Süper Lig'e yükselen Giresunspor'u tebrik ettiğini söyledi. İstanbul'da Gelecek Partisi'ni temsilen Çatalca ilçe başkanlık görevini yürüten Aygün, " Karadeniz'i, kendi ülkemizi çok seviyoruz. Doğasını seviyoruz, insanlarını seviyoruz örf ve adetlerini seviyoruz. Uzaklarda olsak bile gönlümüz hep Giresun'da, Karadeniz'de" diyerek memleket sevdasını dile getirdi.

İSRAİL'İN ZULMÜ İÇİN ÇAĞRI YAPTI

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı insanlık dışı trajik olumsuzlukların kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Kenan Aygün,  57 İslam ülkesini  duyarlı olmaya davet ederek şunları kaydetti: " Zulme sessiz kalmak  hiçbir zaman tasvip edilemez. Insanlıktan nasibini almamış olan İsrail'in bu zulmüne karşı bütün İslam coğrafyası bir araya gelmeli enine boyuna düşünmeli. Ortak hareket ederek nihai karar almalı. Yine İslam ülkeleri  gücünü ıspatlayarak haksızlık karşısında gerekirse dişini göstermeli.  Kutsal ay içerisinde yapılan  insanlık dışı eylemler caydırıcı, en  ağır cezalarla bedel ödetilmeli. İsrail'in bu ramazan saldırıları sadece bu yıla ait bir durum olmadığını hepimiz biliyoruz. Her yıl özellikle de ramazanın son 10 günü sistematik biçimde saldırıyor. Abluka altındaki Gazze'ye Rabbim yardım etsin" diye konuştu.

" İKTİDAR KÖTÜ DEĞİL, YORGUN"

Konuşmasında yeniden Türkiye'ye dönen Gelecek Partisi Çatalca ilçe başkanı Kenan Aygün, ülkemizi yönetenlerin  kötü yönettiğini  söyleyemeyeceğini ancak biraz yorgunluklarının olduğunu belirtti. Aygün, " Genel başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu çok değerli bir şahsiyet. Ülkeye hizmet için adanmış bir siyasetçi. Geçmişte de milletimiz olumlu vakarlı duruşunu ve siyasetini çok iyi biliyor. Bu anlamda kurulan partimizde çok değerli yönetici, devlet büyüklerimiz, devlet siyasetçilerimiz var. Bizler de burada bir görev aldık.  Güney Doğu, Akdeniz, Ege, İç Anadolu  başta olmak üzere birçok noktalarda çok kıymetli teşkilatlanmalarımız var. İnsanların iki tane özgürlük alanı vardır. Birincisi  evinde kanepenin üzerinde elinde tv  kumandasıyla izleyeceği kanalı kendi özgür iradesiyle seçer; bir diğer özgür iradesi de kendini temsil edeceği o sandıkta perdenin arkasında iradesini kullanmasıdır. Bu özgür iradesini kullanacak millete güveniyoruz.

Bugüne kadar  ülkemizi yöneten, hizmet etmiş partilere teşekkür ediyoruz. Oralarda da görev yapan dostlarımız var ama eksiklerini bizler gideririz diye yola çıktık. Daha iyisini yapmak için gelecek gençlerimize gelecek vaat ediyoruz" görüşlerine yer verdi.
SEDAT KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim