Gürsoy şunları söyledi:

‘İnsanların gönlüne ulaşacağız ve gireceğiz.Yol, Su, Asflat rutin işler yapılacak. Yol, asflat beton yapacağız demiyoruz. Gönül belediyeciliği yapacağız. Çeşitli kurullarla Arsin’i gezerek dinliyoruz. Sahada gezdik, bizden ne istiyorlar ona göre yapıyoruz. Samimiyet, Adalet ve Şeffaflık bu doğrultuda öncü bir belediye olacağız. Ulaşılabilir bir belediye olacağız. Belediyeye müracat eden insan hiçbir meclis üyesine ulaşmadan hakkını alabilecek, bunu sağlayacağız. İnsanlarla birlikte olabilmek için çalışacağız. Her bir mahallemize zaman ayırıp onlarla birlik olacağız. 

Eksiklikleri nedir. Güzel işler yapıldı. Eksik olanları tamamlama gayreti içinde olacağız. İnsanımız ne istiyor, ona göre çalışmalarımıza yön vereceğiz. Engellilerin sorunlarınI ortadan kaldırmak çin dezavantajlar melcsini kuracağız. Konseylerle yöneteceğiz. Yatırım adasını yakınen takip edeceğiz. Şaban Bülbül burada. STK’larda bulundu, Demiryolu Platformunun içnde bulunmuş ve yatırım adası konusunda üzerimize ne düşüyorsa onun takipçisi olacağız. Arsin’le ilgili bir takım insanları gezerek projeler oluşturduk ve onları da yapacağız. Arsin’i Trabzon’a enteğre edeceğiz. 4.5 yıl gibi bir süre seçim olmayacak. Belediyelerin gücünü Arsin’e yansıtacağız. Türkiye’nin en önemli bakanlıkları Trabzonlu değerlerde.

 İçişleri Bakanı, Maliye Bakanı, Ulaştırma Bakanı, Teknoloji Bakanı ve Adalet Bakanı. Avantajlarımız var. Bu avantajı kullanacağız. Benden en fazla istenen küçük Sanayi Sitesi. Atölyelerin bir çatı altında toplanma zamanı geldi. Halk eğtimi merkezinde kadınlarımız bir araya geliyorlar, el sanatları ve dokuma yapıyorlar. Onlara belediye olarak destek olacağız. Sergi yerleri tahsis deeceğiz, satış noktaları oluşturacağız. Birde modern bir Pazar yeri yapacağız. Sahilde düğün salonu var ancak ilçenin merkezinde dar gelirliye de hitap edecek bir düğün salonu yapacağız. Otopark yapacağız. Deneyimleri genç ekiple birleştirdik ve seçimden güçlü çıkacağız.’        
 

Editör: TE Bilisim