Gürsoy görüştüğü ve sohbet ettiği vatandaşlardan destek ve dua istedi. Arsin ilçe merkezinde talepler doğrultusunda tespit edilecek yerlere çocuk parkları yapılıp kamelyalar koyacaklarını ifade eden Gürsoy, “Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye devam ediyoruz. Özellikle çocuk sahibi aileler yaşadıkları yerin yakınlarına çocuk parkları ve kamelyalar istiyor. Bu istenilen yerlerin hem alan hem de nüfus yoğunluğuna bakarak hareket edeceğiz. 

Sahil parkımız var evet ama bahsettiğimiz daha ufak çaplı ve vatandaşlara daha yakın yerler olacak. Vatandaşlarımızın güçlü desteğiyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı seçildiğimde Allah’ın izniyle bu sözlerimizi yerine getireceğiz. Bizim verecek olduğumuz sözler vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda olacaktır.
 Sanayi Sitesi, Pazar Yeri ve İlçe Merkezinde Otopark da bunlara dâhildir. Her mahallemizi karış karış gezerek talepleri alacağız ve değerlendirmelerimizi yapıp göreve geldiğimizde en kısa sürede gereken adımları atacağız” dedi. 

Çalışmaların verimli geçtiğini ifade eden Gürsoy, “Saha çalışmalarımıza hızlı başladık ve 1 Şubat’tan sonra daha da hızlanacağız. Seçim kampanyamız tam manasıyla bu tarihten sonra başlayacak. Ulaşabildiğimiz her bir vatandaşımızla gönül köprüsü kuracağız ve bunu da korumak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim