KARARLI MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Selahaddin Çebi, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki PKK hedeflerine yönelik düzenlenen “Kış Kartalı” operasyonu sonucu Derik, Sincar ve Karacak bölgelerinde teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, mühimmat depoları ve sözde karargah ve eğitim kamplarının yerle bir edildiğini anımsatarak “Terörün her çeşidiyle kararlı mücadelemiz sürüyor. İçte ve dışta teröre nefes aldırılmıyor. Ne kadar hain varsa sonunu bekliyor.” ifadelerine yer verdi.

HAİNLİKTE SINIR TANIMIYORLAR

Terör operasyonlarında elde edilen başarıdan rahatsızlık duyanların soluğu dış güçlerin yanında aldığını belirten Çebi şöyle devam etti: “Kapana sıkışan Avrupa’dan medet ummaya başladı. Bugün eli kanlı terör örgütünün meclisteki uzantısı HDP’nin borozanı Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini, haklı girişimini sözde soykırım olarak nitelendirerek NATO’dan, Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye müdahale edilmesini istiyor. Hainlikte sınır tanımayarak safsatalarıyla habis zihniyetiyle ülkemiz aleyhine kin kusuyor, ağababalarını yardıma çağırıyor.”

YANLARINDA KÂR KALMAYACAK

Çebi, Türkiye’nin teröre ve destekçilerine cevabını her platformda gerektiği şekliyle verdiğini vurgulayarak  “Türkiye eli kanlı hain terör örgütünün, meclisteki uzantılarının ve destekçilerinin zehirli dilini koparmaya muktedirdir. Şükürler olsun ki AK Parti iktidarı döneminde her türlü terörün inlerine girdik, girmeye de devam ediyoruz. PKK’nın borozanı HDP ve destekçileri şunu iyi bilmelidir ki yaptıkları hainlikleri yanlarında kâr kalmayacaktır. Kirli ittifaklarla Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, engel çıkaran, türlü oyunlar kurgulayanların oyunlarını başlarına geçirmeye, kazdıkları çukurlara kirli zihinlerini, emellerini kapatmaya devam edeceğiz.”  dedi.

UTANMAYACAKLAR MI?

HDP’nin PKK olmadığına yönelik yorumlara milletvekili Feleknas Uca’nın hamlesinin bir yanıt niteliği taşıdığını belirten Çebi, şunları söyledi: “PKK’nın uzantısı HDP’ye toz kondurmayanlar, sözde siyasi hareket değerlendirmesi yapanlar nerede? Yaşadığı ülkeye karşı dış güçleri müdahalesini isteyen hain değil de nedir? Siyasi emelleri uğruna HDP ile kol kola ele ele yürüyen, gönül birliği oluşturanlar hiç utanmayacaklar mı? Sözde siyasi kimliği ile tüm gücünü ülkesinin aleyhine kullanan, terör ve emperyalistlerin maşasının söylediklerinden rahatsızlık duymayacaklar mı?”

Editör: TE Bilisim