AK Parti'nin en büyük gücünün 81 ile bütün ilçelere yayılan teşkilatlar olduğunu ifade eden Başkan Genç, "AK Parti, Türkiye cumhuriyetinin 81 ilinde ve bütün ilçelerinde teşkilatı olan yegana partidir. Bütün illerden ve ilçelerden kayda değer oranda oy alıyoruz. Bu halkımızın bizi ne kadar benimsediğinin ve içselleştirdiğinin en büyük delilidir. AK Parti tepeden inme bir parti değildir, bizzat halkın bağrından çıkan ve halkın gücünü arkasına alan bir partidir." dedi.
 
Saldırı Ve Tehditler Artıyor 

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sorunlardan dolayı son dönemde Türkiye'ye yönelik iç ve dış saldırıların ve tehditlerin artığına değinen Başkan Genç, "Bu ramazan akşamında sizlerle iftarımı açtığım için büyük bir onur ve kıvanç duyuyorum. Allah Ramazan'ımızı iftarımızı bereketli eylesin. Tuttuğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin. Değerli dava arkadaşlarım... AK Parti davası bütün bir ümmetin davasıdır. Bu dava teşkilatlar üzerinden yükselerek daha güçlü yarınlara ulaşacaktır. İçinden geçtiğimiz süreç hepimizin malumu... 

Türkiye'mizin ekonomik sorunlarından dolayı iç ve dış düşmanlarımızın sesinin daha çok çıkmaya başladığı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin bu saldırılara ve tehditlere karşı daha güçlü bir şekilde cevap vermesi için halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Ülkemiz ve AK Partimiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Hem ülkemize hem de AK Parti'ye yapılan saldırıların arttığına şahit oluyoruz. Burada hedef AK Parti üzerinden Türkiye'yi tökezletmek, ekonomik ve askeri gelişimini durdurmaktır. Bizler hem AK Parti'ye hem de Türkiye'ye yönelik iç ve dış tehditleri çok analiz etmeliyiz. Eğer bunu yapamazsak meselelere yanlış çözümler üretiriz. Ülkemiz 2003'ten bu yana AK Parti'yle birlikte ekonomik ve siyasi olarak belli bir seviyeye geldi. En önemlisi de vesayet kurumlarının bütün devlet yapısına nüfuz etmiş durumu ortadan kaldırıldı. Artık bugün kimse ne askeri, ne finansal ne de hukuki olarak vesayet kurumlarının baskısından söz etmiyor." diye konuştu.  
 
Editör: TE Bilisim