Geri Sayım Başladı

Of Sanayi Sitesi’nde esnafla kahvaltı ederek güne başlayan Zorluoğlu’nun öğle öncesi programında esnaf ziyaretleri, Of Seçim İrtibat Bürosu açılışı ve muhtarlar toplantısı yer alırken, öğleden sonra ki program ise Araklı Küçük Sanayi Sitesi açılışı, Oflu şoför esnafıyla istişare ve Of Uğurlu Mahallesi sakinleriyle buluşma şeklinde gerçekleştirildi. Of Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kahvaltının ardından, el emeği, alın teriyle kazançlarını temin eden sanayi esnafına hitap eden ve önemli bir seçimin arifesinde olduklarını anımsatan Zorluoğlu, 25 gün sonra Türkiye siyasetini şekillendirecek bir seçim yaşanacağı değerlendirmesinde bulundu. 

Eksiklikleri Kapatacağız

31 Mart’taki seçimleri, sadece yerel seçim olarak görmenin doğru olmayacağını kaydeden Zorluoğlu, “Şu anda seçimlerin büründüğü hava adeta genel seçimler gibi ve hepimiz şunu biliyoruz ki; 31 Mart’ta ortaya çıkacak tablo mutlaka ve mutlaka genel siyaseti de yakından ve derinden etkileyecek. Bu bakımdan bu bilinçle hareket etmemiz çok büyük önem taşıyor. Yaklaşan yerel seçimi, sadece bir belediye başkanı seçimi olarak görmek yanıltıcı ve eksik olur. İnşallah bizler Trabzon’dan, Of’tan Cumhur İttifakı’na sağlayacağımız büyük destekle Türkiye’nin başka bölgelerinde ortaya çıkabilecek bazı eksiklikleri de kapatmış olacağız” dedi.

Destek Vereceğim

Of’un millî meselelerde mutlaka ilave bir yük üstlendiğini vurgulayan Zorluoğlu, “Of’a çok özel hizmetlerimiz ve dokunuşlarımız olacak. Bu manada yeni yönetim anlayışımızla ilçe belediye başkanımızla çok yakın bir şekilde çalışacağız ve Salih Başkan burada hizmetlerini yürütürken mutlaka yanında ve arkasında büyükşehir belediye başkanı olarak kendisine her türlü desteği vereceğim. Of’un eksik kalan hizmetlerini süratle tamamlayacağız” dedi. 

Yüzünüzü Güldüreceğiz

Zorluoğlu, “68 mahallemizin tamamına dokunacak, tamamında insanların yüzünü güldürecek hizmetlerle vatandaşımızı, halkımızı memnun edeceğiz. Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat… Belediye başkan adayı olarak buralardan çok özel destek bekliyorum. Of’tan tarihi bir rekor kırarak büyükşehir belediye başkanlığına destek vereceğinize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Geleceğe Yön Vercek

Zorluoğlu, kahvaltı programının ardından, beraberindeki milletvekili Cora, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Cumhur İttifakı üyeleriyle sanayi esnafını ziyaret ederek bereketli kazanç temennilerini iletti ve 31 Mart günü için desteklerini istedi.   Of programına seçim irtibat bürosu açılışıyla devam eden Zorluoğlu, burada yaptığı değerlendirmede de yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğine yön verecek kadar önemli olduğuna değindi. 

Bizi Mahcup Etmeyin

Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’yi Of’tan ve Trabzon’dan zaferle çıkaracaklarına inandıklarını anlatan Zorluoğlu, “Allah’ın izniyle bunun için gayret gösteriyoruz. Gece gündüz demeden mücadele ediyor, uğraş veriyoruz. 31 Mart akşamı ilk olarak Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat ve Of’tan gelecek sonuçlara bakacağım. Bizi mahcup etmeyin. Allah hepinizden razı olsun. Açacağımız seçim irtibat bürosunun da ilçemiz ve ilimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim