Milletvekili CORA, başkentteki çalışmalarından dolayı bir süredir bir araya gelemediği vatandaşlarla halk gününde buluştu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında gerçekleşen halk günü buluşması gündüz saat 11.00’da başlarken akşam saat 18.00’a kadar devam etti.

Mahalle başkanları, muhtarlar, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili CORA, ilçe başkanı Selahaddin ÇEBİ ile birlikte programa katılım sağlayan herkesle tek tek görüşerek talep ve beklentileri dinledi.

“Nasıl ki vatandaşımızın sevinci sevincimiz ise derdi de bizim derdimizdir.” diyen CORA, “Hizmet eden izzet bulur anlayışıyla göreve geldiğimiz günden beri milletimizin emrindeyiz. Tüm gücümüzle milletimize hizmet etmek onların gönüllerine dokunmak için çalışıyoruz. İnsanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Şehrimize güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Bizim kapımız sadece halk gününde değil, her gün vatandaşlarımıza açıktır. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Onlara hizmet etmek bizim için şereftir.” dedi.

Birol Sancak
 

Editör: TE Bilisim