Akçaabat Belediyesi önünde gerçekleştirilen organizasyona ilgi büyük oldu.

Akçaabat Meclis üyesi adaylarından Seher Melek'in 1935 yılında Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanındığı gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı konuşmayla açılışı yapılan etkinlikte renkli görüntüler  kaydedildi.

Seni daha İYİ kim anlayabilir?

Üzerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in eli kınalı fotoğrafı ile “Seni daha İYİ kim anlayabilir?” yazan iddialı afiş dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ve  İlçe Yöneticileri ; Meclis Üyesi Adayları, İYİ Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Palancı, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Akbulut ve İl Yöneticileri ile İYİ Parti Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları Miray Melek, İrem Balçık, İsmetcan Kurt, Nagihan Yılmaz, İYİ Gençlik Genel İdare Kurulu üyesi Ayçanur Akbulut’un da katıldığı organizasyon akşam saatlerine kadar devam etti.

Akbulut Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut gençleri ve kadınları yalnız bırakmadı.

Önümüzdeki günlerde Proje tanıtımını yapmaya hazırlanan Akbulut’un ilk 5 projesinin çocuklar, gençler ve kadınlar üzerine olduğu konuşuluyor.
Kadınların Türk Siyasetinde yer buluşuyla gurur duyduğunu belirten Akbulut , o  anlardaki duygularını sosyal medya hesabından İYİ’ki varsınız şeklinde dile getirdi.
Akbulut’un mesajı şöyle; 

“Meclis Üyesi Adayımız Seher Melek ve Meclis Üyelerimiz ve Eşlerine, İYİ Parti İlçe'de görevli kadınlarımıza, İl Yöneticilerimize, Sevgili Eşime, kızıma, yeğenlerime, cesurlar hareketine gönül veren kadınlarımıza çok teşekkür ederim.

Gününüz kutlu olsun İYİ'ki varsınız.”



Ayrıntılar dikkat çekti!

Son derece ince ayrıntıların düşünüldüğü etkinliğe İYİ hazırlanıldığı gözden kaçmadı.
Türk Kadının olmazsa olmazı Sandık, Tülbent, Kına üzerine kurgulanan etkinlikte;
Akçaabat Meclis üyesi Seher Melek  üzerinde “1 Nisanda kınlarımızı yakıp bu alanda buluşalım” yazan kınalar dağıttı.
İl Gençlik Kolları ise Tülbent hediyeleri ile organizyona destek oldu.
Kente dair hayaller ve isteklerin paylaşıldığı dilek sandığına atılan isimsiz notların değerlendirmeye alınarak sonraki bir tarihte sergileneceği öğrenildi.



Mustafa MISIR’dan esprili yanıt

Organizyonlarıyla adından sıkça bahsettiren İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilatının proje ekibinin gizli tutulduğu biliniyor ve kimlerden oluştuğu merak konusu olmaya devam ediyor. 
Kimlerdir? sorusunu yönelttiğimiz  İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır nazar almasınlar esprisiyle yanıt verip, tatlı yiyip tatlı konuşalım şeklinde konuyu bağladı.

Editör: TE Bilisim