31 Mart Yerel Seçimlerinde 30+1 Vilayet'te Cumhur İttifakı'nın Adaylarını Destekleme Kararı Aldık.
 
31 Mart yerel seçimlerinde 30 büyükşehirde, MHP Lideri sn. Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye de ve hdpkk’nın kazanma ihtimali yüksek olan seçim bölgelerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri partimizin en çok oy aldığı seçim bölgeleri olmalarına rağmen ittifakımızın adaylarını destekledik.
 
Milli Beka Uğruna En Büyük Çabayı Biz Gösteriyoruz
 
Biz milli beka uğruna büyük bir çaba göstererek 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu güne kadar Cumhur İttifak'ının ayakta durması için mücadele veriyoruz. İttifak ortaklarımız kişisel menfaatleri uğruna birbirlerinin ve hatta bizim kuyumuzu kazarken biz Cumhur İttifakı'nın çimentosu ve birleştirici gücü olduk.
 
İttifak Ortaklarımız Belediyelerimize Operasyon Çekiyor
 
Bir çok belediyemizden haberler alıyoruz ittifak ortaklarımız tarafından sıkıştırıldıkları yönünde. İttifak ortaklarımızın seçim yasağı başlamasıyla seçilmiş belediye başkanlarımıza operasyon başlatması Cumhur İttifakı'nın ilkelerine zarar vermiştir. Son olarak Turgut babaoğlu'nun MHP ye geçmesinde de bir birinden değerli ittifak ortaklarımızın parmağının olduğunu öğrendik. Bu olaydan ziyade, AKP Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu'nun yapmış olduğu "Hendek'e hizmet noktasında hiç bir mahsur kalmamıştır." Açıklamasını Cumhur İttifak'ına hakaret olarak görmekteyim.
 
AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan'ın 100 Belediye Açıklamasını Doğru Bulmuyorum
 
Bülent Turan'ın yapmış olduğu "100 belediyenin AKP'ye geçmesi üzerine çalışma yapıyoruz." açıklamasının Cumhur İttifakı ilkelerine ve siyasi ahlaka uymadığını düşünüyorum. Almış olduğumuz kesinleşmemiş bilgilere göre ittifak ortağımız bizim belediyelerimize de teklifte bulunmuşlar ve belediye başkanlarımızın AKP'ye geçmeleri için ellerinden geleni yapıyorlarmış. Gidene dur demeyecek bir ahlaktan geliyoruz fakat AKP bizden bir hırs sonucu siyasi ahlak dışı transfer yaparsa her türlü mücadeleyi veririz.
 
İttifak Ortağının Kuyusunu Kazanı Tarih Ve Türk Milletinin Hafızası Unutmaz
 
Kıymetli hemşehrilerim, olaylar gözlerinizin önünde cereyan etmiştir. Takdir sizlerindir. Bir yandan beka diyecek, milli güvenlik diyecek öte yandan sana şartsız destek veren ittifak ortağının kuyusunu kazacaksın siyasi tarih ve toplum hafızası bunu unutmaz!
 
Kıymetli halkımız şunu unutmasın Büyük Birlik Partisi oy oranlarının, belediye başkanlık sayılarının peşinde olan, seçim barajı mücadelesi veren değil kendine İlayı Kelimetullah için Nizam-ı Alem ülküsünü rehber edinmiş, tek amacı sırat köprüsünü geçebilmek olan bir dava hareketidir! Bizler 27 senedir yaptığımız bu cihadı yılmadan, yorulmadan son nefes, son nefer kalana kadar devam ettireceğiz!
 
Editör: TE Bilisim