Ayvazoğlu şunları söyledi: ‘12 Eylül 1980. Cumhuriyet tarihinin apoletli lekesi, askeri vesayetin üçüncü kez yönetime açık müdahalesinin yapıldığı utanç elbisesi.

TBMM’nin lağvedilişi, Anayasanın çöp oluşu, kardeşin kardeşe kırdırılışı ve yeniden tasarlanan Türkiye siyaseti ile Türkiye'nin kaybedişi.

 Tam 40 yıl geçti üzerinden. Çocuklarımıza tarihimizin o küflü yaprağını iğrenerek çevirdiğimiz sayfasını okurken, şükürler olsun ki anlatacağımız 15 Temmuz Zaferi ile hikayemizin sonunu tamamlayacağız.

12 Eylül ‘ün sapkın bilincinin tezahürü olan 15 Temmuz'da, vatansever her bir ferdi ile milleti yok sayan mayasızlara hep bir ağızdan yapılan kutlu seslenişle "Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım" diye haykırdığımızı da anlatacağız.

12 Eylül hüznü ve travmasından kurtulan, son yıllarda da önüne çıkan her zorluğu bertaraf ederek şaha kalkan bu güçlü devletin kudretli halkının 15 Temmuz zaferinin mimarı olduğunu dosta düşmana okutacağız. Yolun açık ola ülkem ve onun vatan sevdası ile çarpan yürekleri güzel Türk Milletinin her bir ferdi .

"Doğacaktır sana vadettiği günler Hakk’ın, kim bilir belki yarın belki yarından da yakın.’
 

Editör: TE Bilisim