Başkan Genç ile bir süre görüşen meclis üyeleri Ortahisar Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Heyette yer alan AK Parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir meclis üyeleri adına Başkan Genç'e üzerinde Arapça "Bismillâhirrahmannirrâhim" yazılı tablo hediye etti. Genç, meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Yeni hizmet binasıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Genç, "Ortahisar'ı temsil yeterliliğine sahip, ileride ortaya çıkabilecek ihtiyaçlara da cevap verebilecek,  modern, tam teşekküllü bir hizmet binası inşa ettik. Bundan da son derece mutlu ve gururluyuz..." dedi. 

"İşbirliğine dayalı yönetim anlayışı var"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun ortaya koyduğu katılımcı belediyecilik anlayışının yeni hizmet döneminde şehre çok değer katacağını kaydeden Başkan Genç, "İlçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi istişareye ve katılımcılığa dayalı güzel bir birliktelik ortaya koyuyorlar. Sayın Başkanımız Murat Zorluoğlu'nun vizyoner yönetim anlayışı doğrultusunda güç birliği yaparak şehrimize hizmet edeceğiz. Bu anlamda Sayın Zorluoğlu'nun ortaya koyduğu katılımcı belediyecilik anlayışının yeni hizmet döneminde şehrimize çok değer katacağını düşünüyorum.

Yetki ve sorumluluk anlamında kimin hangi alandan sorumlu olduğu halk nezdinde pek bir şey ifade etmiyor. Halkımız yapılan hizmete bakıyor. Bir sorunla karşılaştığı zaman bu konudan Büyükşehir ya da Ortahisar sorumludur diye ayrım yapmıyor. Meselenin çözülüp, çözülmediğine bakıyor. Dolayısıyla Sayın Murat Zorluoğlu'nun ilçe belediyeleriyle fikir alışverişine ve işbirliğine dayalı yönetim anlayışını çok değerli buluyorum. Şehrimizin sorunlarının çözülmesi için buna oldukça ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. İnşallah, bundan sonra da birlik ve beraberlik ruhuyla Ortahisar'ımıza ve Trabzon'a hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Şehrimizin acil çözülmesi gereken ulaşım, trafik ve park sorunlarının bütüncül yaklaşımla ele alınması için katılımcılık ve birliktelik çok önemli." diye konuştu.  
 

Editör: TE Bilisim