Yeni yılın Türkiye için gelişme ve büyüme yılı olacağını ifade eden Başkan Revi Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde ülkemize milletimize ve şehrimize büyük hizmetler etmeye devam edeceğiz. Her yeni yılda bir önceki yıldan daha ileri gidebilmek için çokça çalışıyor ve milletimizin refahını arttırmak için mücadele ediyoruz."dedi. 

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı uluslararası lobilerin küresel devletlerin ekonomik ve siyasal manipülasyonlar lan kaldırmasına rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta kaldığını belirten Revi "Ülkemiz her şeye rağmen dimdik ayakta ve gelişmeye devam ediyor.

Küresel faizi lobilerin milletimize kurduğum tuzaklara rağmen ülkemiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bütün kötü planları bozarak ilerleyişini sürdürüyor. Bizler inanıyoruz kim 2020 yılı çok daha güzel ekonomik anlamda da yapılan saldırıların etkisini sıfıra indirip gelişmeye ve büyümeye kaldığımız yerden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.  

2020 yılında Enflasyonun daha da düşeceğini vatandaşların alım gücünün artacağını altını çizen Revi "İnşallah hep birlikte yeni yıla umutlu bir şekilde girerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne muasır medeniyetler seviyesine çıkartma yolunda varolan eksiklerimizi de gidererek Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızın ve kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlıklı mutlu ve başarılı yeni bir yıl dilerim."diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim