CHP Ortahisar İlçe Başkan adaylığını CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı binasında açıklayan Oyman burada bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Güzide Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve çok sayıda partili katılım gösterdi. 

Toplantıda partililere açıklamalarda bulunan Oyman “2017 Aralık ayında Ömer Hacısalihoğlu başkanlığında seçilen yönetim kurulunda, esnaf ve iş dünyasından sorumlu ilçe başkan yardımcısı görevini yürütmekteyim. 

Bu 2 yılda biri genel biri yerel olmak üzere 2 seçim yaşadık. Artık partimizin il ve ilçe kongreleri sürecine girmiş bulunmaktayız. Ülkemizin ve şehrimizin huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde daha yaşanabilir ortama kavuşmasının, insanların eşit hak ve özgürlüklere sahip olmasını savunmanın, bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi yaşatmamanın ve bu vatana hizmet etmeninin büyük bir onur olduğundan inanan bir genç kardeşiniz olarak; Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmanın verdiği onuru, vatanımıza ve partimizin elimden gelenin daha fazlasını verme arzusu, bu uğurda attığım ya da atacağım adımların mutluluğu ve içimde ki heyecanı birleştirerek sizlerin huzurunda açıklıyorum, CHP Ortahisar İlçe Başkanlığına adayım. 

Bu yola çıkmadan önce, partililerimiz başta üzere; ailemin büyüklerimin, arkadaşlarımın görüş ve önerilerini dikkate aldım. Yeri geldi cesaretlendirici yeri geldi duygusal tepkilerle karşılaştım. Karşıma olumsuz düşüncelerin de çıkabileceğini hesap etsem de, hiç bir olumsuzluk ile karşılaşmadım. Geçmişin ve bugünün analizini yaparak, gelecekte karşılaşabileceğim zorluklara karşı olası çözümleri ve ulaşılması gereken hedefleri gözeterek ve üzerime alacağım görev sorumluluğun bilincinde olarak bu kararı aldım” dedi.
 
Editör: TE Bilisim