Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aylık il divan toplantısında konuşan Kurt, parti olarak yaptıkları çalışmaları anlattı, güncel siyasetle ilgili konuştu.

SAADET PARTİSİ İKTİDARA YÜRÜYOR 

Saadet Partisi’nin iktidara yürüdüğünü, bundan rahatsız olan çevrelerin farklı algılarla bunu engellemeye çalıştığını belirten Kurt, “Ama buna güçleri yetmeyecek, çünkü halkımız gerçeği net olarak görmektedir. Kimin halkın yanında olduğunu, kimin halkı fakirleştirdiğini, mağdur ettiğini, sofrasından ekmeğini kimin aldığını, halkı fakirleştirirken kimlerin zenginleştirildiğini halkımız net bir şekilde görüyor, yaşıyor. Saadet Partisi önümüzdeki ilk seçimde Allah’ın izni ve milletimizin tercihiyle iktidarda olacak ve tıpkı geçmişte Milli Görüş partilerinin koalisyonlarda yaptığı gibi başarılı hizmetlere imza atacak. Bu kutlu yolculukta üzerimize düşenleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz” dedi.

TÜRKİYE İLK SEÇİMDE BU İKTİDARDAN KURTULACAK VE RAHAT BİR NEFES ALACAK

İktidar partisinin kötü tabloyu halkın gündeminden kaçırmak ve iktidar alternatiflerini kötü göstermek için sürekli algılarla hareket ettiğini ifade eden Kurt, şöyle konuştu:

“İktidar mensupları dün ‘evet’ dediğine bugün ‘hayır’, bugün ‘hayır’ dediğine de yarın ‘evet’ diyor, dün ‘dost’ olduğuyla bugün ‘düşman’, dün ‘düşman’ olduğuyla bugün ‘dost’ oluyor. Hiçbir ilke ve kriter yok. Halkın bu kötü yönetimden kurtulmak için umut olarak gördüğü siyasi hareketlerin, gerçeklerle bağdaşmayan bir şekilde algılarla önünü kesmek istiyorlar. Ama artık yolun sonuna geldiklerini kendileri de görüyorlar. Türkiye ilk seçimde bu kötü yönetimden kurtulacak ve halkımız derin bir nefes alacak.”

DIŞ GÜÇLERİN ÜLKEMİZDEKİ OPERASYONLARI AKP ELİYLE YAPILIYOR

AKP iktidarının, beceriksizliğinin üzerini örtmek için sürekli dış güçler söylemini ürettiğini ama buna kendileri dışında kimsenin inanmadığının altını çizen Kurt, şunları ifade etti:

“Aslında AKP’li yöneticiler doğru söylüyor. Dış güçler ülkemize operasyon yapıyor. Peki bu operasyonu kimin eliyle yapıyorlar? Irak’ın ve Suriye’nin işgalinden ülkemizdeki milli varlıklarımızın, fabrikalarımızın satılmasına, ordumuza kumpas kurularak FETÖ’cülerin önünün açılmasından 15 Temmuz darbe girişimine kadar dış güçlerin bütün bu operasyonları AKP eliyle gerçekleştirilmiştir. Milli Görüş lideri merhum Erbakan’ın siyaseten önünün kesilmesi de yine dış güçlerin isteğidir ama AKP eliyle gerçekleştirilmiştir. Sormazlar mı adama, dış güçlerin bu taleplerini yerine getiren kimdir? Şimdi hangi yüzle çıkıp konuşuyorsunuz.”
 

Editör: TE Bilisim