Beraberinde Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Okur ve Dernekpazarı İlçe Başkanı Cevdet Cemal Cansız ile birlikte Çaykara ve Dernekpazarı'nda esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Burada bir açıklama yapan Örs, "İYİ Parti heyeti olarak Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizi ziyaret ettik. İlçelerimizin sorunlarını birinci ağızlardan dinledik. Esnaf ve vatandaşlarımız açık yüreklilikle sorunlarını dile getirdiler. Ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizde de esnafımız zor durumda. İktidar partisinin kulak tıkadığı esnaf ve vatandaşlarımız çözüm bekliyor. AK Parti'nin algı operasyonlarının ve anlatmış oldukları 'uçuyoruz masallarının' ne esnafa ne de vatandaşa faydası yok.

İYİ Parti olarak sahadayız. Vatandaşlarımız ile yan yanayız. Milletimizin anlattıkları ile AK Parti mensuplarının söylemleri arasında dağlar kadar fark var. AK Parti 'hiçbir sorun yok, ekonomimiz büyüyor' dese de, esnaf vergisini, kirasını, kredisini ödeyemiyor. Vatandaş evini geçindiremiyor, ay sonunu getiremiyor. Esnafların veresiye defterleri doldu taştı. Vatandaşın alım gücü kalmadı. Vatandaşlar borçla yaşam sürdürmeye çalışıyor.

Sahada olmayan, halktan kopan ve burnu havada siyaset yapan Ak Parti'nin bu ülkeye de, bu millete de verecek bir şeyi kalmamıştır. İktidara gelirken ‘Kimsesizlerin kimsesi, mağdurların sesi olacağız.’ diyenler meydanda yok. Biz ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çare İYİ Parti'dir. İYİ Parti gelecek ve Türkiye’nin yüzü gülecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her tarafında İYİ Parti'nin yükselişte olduğunu vurgulayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Partimiz hızla büyüyor. Vatandaşlarımızın ilgisi her geçen gün artıyor. Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizde de vatandaşlarımızın ilgisinden memnun kaldık. İYİ Parti iktidara yürüyor." dedi.

Editör: TE Bilisim