İYİ Parti, Trabzon Toplu Üye Katılımı ve Ortahisar Mahalle Başkanları Sertifika Töreni, İYi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın da katılımıyla Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı. 

Törene Aydın’ın yanı sıra;  Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, GİK üyesi Şükrü Kuleyn, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile çok sayıda partili katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören ardından İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin konuşmasıyla devam etti. 

Kuvvetli, özetle şu şekilde konuştu: 

Tüm engellemelere rağmen haklı mücadelesi için direnmiş bizlerin bu noktaya gelmesinde öncülük etmiştir. 

2022 HEDEFİNİ AŞTI:  6 BİN 461 ÜYE

''Büyük bir kararlılıkla İYİ Partiyi kuran sayın Meral Akşener ve bir avuç cesur yüreğe selam olsun. Bizlerde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in başlattığı İYİLER Hareketinin temsilcileri olarak bu bayrağı daha yükseklere taşımanın mücadelesi içindeyiz.  Trabzon teşkilatı olarak, milli değerlerimizi daima siyasetten üstün tutmayı, halkın yanında yürümeye, yurdun içinde bulunduğu dar boğazdan çıkarmak için gerekli bütün adımları atmaya hazır olduğumuz belirttik.  Canhıraş, bir şekilde mücadele ettik. Ancak hiç yorulmadık.  Bugün de görüyoruz ki ‘millet bizi çağırıyor’ ifadesi slogan olmaktan çıkmış, onun ötesine geçmiştir.  İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak 4 bakanın ve Türkiye’nin üst düzey bürokrasisinin olduğu bir ilde siyaset yapıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’de İYİ Partinin aldığı oy ortalamasının üzerinde oy alarak 1 milletvekili çıkardık. Yerel seçimlerde, Trabzon’da Yomra gibi bir belediye başkanlığını kazandık. Trabzon Büyükşehir Belediyesine de 5 meclis üyesi göndermeyi başardık. 2022’yi etap olarak belirlediğimiz 6 bin üye sayısını başararak 6 bin 461’e ulaştık. 
Kısa sürede yaklaşık 1500 kişiyi İYİ Parti ailesine dahil ettik. Üyelik bir samimiyet, sahiplenme sözleşmesidir” dedi.

KALABALIĞI GÖRÜNCE YORGUNLUĞU UNUTTUK

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise, özetle şu şekilde konuştu: 

“Dün gece mecliste bütçe görüşmelerindeydik. Yorgunduk ama bu kalabalığı görünce ne yorgunluk kaldı ne bir şey. 

Mahalli seçimlerinden önceydi. Bir gün sayın bakanım dediki: “Ya Hüseyin, Yomra’da bir adayımız var pırıl pırıl.. Baktım burayı alır” Daha seçimler belli olmamış.. Allah’a şükürler olsun belediye başkanımız burada. Türkiye’ye örnek belediye başkanımız var. 

İnşallah hep birlikte İYİ Parti’yi Trabzon’da birinci parti yapacağız” dedi.

TÜRK SİYASETİNDE BÜTÜN DENGELERİ ALTÜST ETTİ

İYİ Tören, iYİ Parti Trabzon İl Teşkilatının çalışmalarını içeren video gösterimi ile devam etti. 

Programda son olarak İYi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın konuştu. Aydın, konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi: 

Öyle bir sistem kuruldu ve inşa edildiki ki devletin bütün yetkileri bir kişide toplandı.  Bugün itibariyle gelinen noktada karar verici tektir.  Bakanların bile hiç bir hükmü yoktur. Bu kurulan yapı, öyle bir hale geldi devletin en çok sahip çıkması gereken adalet duygusu ortadan kaldırıldı. Kafasını kaldıranın kellesini koparmakla tehdit edildiği Türkiye manzarası ortaya çıktı. Şimdi bu şartlar içerisinde bunun devam edebilmesi mümkün değil. Her şeyi bildiğini iddia eden tek adam var. Her şeyden o anlıyor. En son olarak büyük ekonomist olduğunu da öğrendik. İYİ Partinin varlığı Türk siyasetinde bütün dengeleri altüst etti. Silah olarak kullandıkları korkuyu bize karşı da kullandılar. 
Miting meydanında Genel Başkanımıza “Seni hapse atacağım” dedi. Dünyada bunun benzeri var mı? Ama ne oldu?

HEPSİ GEÇMİŞTE SÖYLEDİKLERİNİ… 

Korkutarak geri adım attırmayı, silah olarak kullanıp, bunda başarı sağlayan Cumhurbaşkanı, şimdi yanında duruyor. HAS Partinin, DP’nin Genel Başkanı yanına aldı. Hepsi geçmişte söylediklerini yalayarak, yutarak saf tuttular. 
Ama o korku silahının yöneltildiği İYİ Partinin Genel Başkanı, çantasını aldı götürdü kürsünün önüne koydu dedi ki, “Ey Recep Tayyip Erdoğan, hapse girmeye hazırım. Elinden geleni ardına koyma” işte o gün Türkiye’de korku tünelinin içine hapsolmuş, milyonların umut ışığı olarak, “Artık senden korkmuyoruz” diyen Genel Başkanın ortaya çıkması Türk siyasetinde bütün dengeleri değiştirdi.  Bizim Allahtan başka hiç kimseden korkumuz yok. Hiç bir zaman zalime boyun eğmedik. Rize’den 1 hafta sonra Trabzon’a geldik. Zalim düzeninin, ilk seçimde yerle bir edeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu milletin başına açtığı sıkıntılar bitmiyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ KURULDUKTAN SONRA TL YÜZDE 70 DEĞER KAYBETTİ

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kurulduğundan beri Türk lirası yüzde 70 değer kaybettik. Dolar ise yüzde 300 değerlendi. Türkiye’nin halini gösteren tablo bu.. Bu tablonun bize getirdiği sorumluluklarla, bu böyle devam edemez. 
İYİ Parti hızla büyüyor. Şu anda Türkiye’nin en istekli teşkilat yapısına sahibiz. Her il harıl harıl çalışıyor. Gittiğiniz her yere sanki mitinge çağrılmış gibi gelen o kalabalıklar evet “Millet bizi çağırıyor”

AK PARTİ, İYİ PARTİ’YE AKIYOR.. 

Hem Türkiye’de hem de Trabzon’da 1. Parti olacağız. AK PArti’den kopmuş muazzam büyük kitle var. AK Parti bizim partimize doğru akıyor. Herkesi kucaklayacağız. Çünkü bu millet yeteri kadar ayrıştırıldı. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük kötülüklerden bir tanesi, bu insanları kutuplaştırarak ayrıştırmak. İYİ Parti Türkiye’de kutuplaşma iklimini görerek, bir kardeşlik kültürü etrafında bütünleştirecek partidir. Onun için hangi partiden olursa olsun, bugün Trabzon’da olan bütün hemşerilerimizi İYİ Parti’ye davet ediyoruz. 

TRABZON’DA AY SONUNA KADAR 7 BİN ÜYE

Trabzon’da da bugün 6 bin 461 üye yapılmış oldu. İnşallah Allah nasip edecek bu ayın sonunda 7 bin üyeye ulaşcağız. Ondan sonra durmak yok. Vatandaşın ayağına gideceğiz. Bu salonda olan herkes etrafına bakacak, kendi üye olup eşi üye olmayan eşini de yapacak. Okul arkadaşına, mahalle arkadaşına herkes ulaşacak.

TRABZON’DA ANKETLER ÇOK İYİ

Trabzon’da anketler çok iyi. Siz değil onlar düşünsün (61saat)

Editör: TE Bilisim