Divan Başkanlığını Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun üstlendiği Genel Kurulda, Katip Üyeler ise Meryem Kayıkçı ve Erdoğan Aktürk oldu. Genel Kurula Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) temsilcileri de katıldı. DKİB Genel Sekreteri İdris çevik’de Genel kurulda ve divan da yerin aldı. İhracatçılar tarafından yoğun katılım sağlanan Genel Kurulda sandığa giden Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği üyeleri, 4 yıl süreyle görev yapacak yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin genel kurulunda oy kullanacak delegeleri seçti. Saffet Kalyoncu ve listesi 65 oyun tamamını aldı.

YÖNETİM

Birlik Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Saffet Kalyoncu, Ahmet Hamdi Gürdoğan Başkan yardımcısı, Şaban Turgut Başkan yardımcısı, Atila Kesim, Ali Can, Semih Hekimoğlu, Mustafa Çolak,

İsmail Kobya, Mustafa Bulut, Erdal Özer, Şaban Ali Biberoğlu. Denetim Kuruluna ise Kemal Kılıç, Mustafa Okutan, İlker Yıldırım yer aldı.  DKİB Türkiye İhracatçılar Meclisi Delegeliklerine ise; Mehmet Cirav  Erkut Çelebi, Zekeriya Yalçın oldu.

Editör: TE Bilisim