İl divanı üyeleri ve İl yöneticileri Mustafa İşler, Fatma Başkan, Fatma Arıcı, Mustafa Kocabal, Halidun Dabanca, Ahmet Bilgin, Leyla Usta ve Hasan Keleş’in hazır bulunduğu ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı. İl Başkanı Kuvvetli İYİ Parti’nin siyaset üslubunun temelinde demokrasinin bulunduğunu ifade etti. 

Kuvvetli, İl başkanları olarak İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in çizdiği yolda yürüdüklerini ve Türkiye’nin siyaset anlayışına yeni bir soluk getirdiklerini söyledi.

ÖZÜR GİBİ DAVET

Hem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişte İYİ partiye haksız eleştirilerde bulundukların ancak yüzde 51’in İYİ Partisiz gelmeyeceğini gördükleri için Özür anlamına gelecek açıklamalar yaptıklarını söyleyerek, ‘İYİ Parti Türkiye’nin geleceğidir’ dedi.

İYİ Parti’nin Türkiye’de lider sultası olmayan parti olduğunu söyleyen Azmi Kuvvetli ‘Genel kongrede genel başkanımızın 100 kişilik Genel İdare kurulu listesi vardı. 87 isim daha aday oldu. Bu parti içi demokrasiyi gösteteriyor buna rağmen parti içinde kangren olan bir yer varsa ki, Ümit Özdağ’ın söylemleri bunu gösteriyor. O kongren de kesilir atılır’ ifadelerini kullandı.

Kuvvetli, Türkiye’nin önemli sorunları olduğunu söyleyerek, ‘AK Parti iktidarı Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözme yerine 9 katrilyonluk ihale alan 5 vergi affı getiriyor’ iddiasında bulundu.
 
Editör: TE Bilisim