Uzun yıllar Van, Zile, Balıkesir Ağır Ceza mahkemesi başkanlıklarını yapan Hakim Fatih Aksoy’u istinaf mahkemesinde ziyaret eden Aksoy, Daire başkanlığından dolayı tebrik etti ve başarı diledi.
Trabzon’un Köprübaşı ilçesinden olan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon’da idi.

Valilik görevlerinde zaman zamn Trabzon’a gelen, anne ve babasının elini öpen Aksoy, bu kez hem cenaze merasimine katıldı hemde ailesini ziyaret için geldiği kentte Bölge istinaf mahkemesinde kardeşine hayırlı olsun dedi.
Dün Adliye mahkemesine giden Mahkeme Başkanı ve Başsavcısı ile görüşen Vali Aksoy, Eylül ayında  İstinafta Daire başkanı olarak göreve atanan kardeşi  Hakim Fatih Aksoy’a da hayırlı olsun dedi ve başarı dileklerini iletti.
Muğla, Mersin, Samsun ve  Diyarbakır valiliği görevlerinde bulunduktan sonra 2 yıl önce Kocaeli valilğine atanan Hüseyin Aksoy buradaki görevinde de başarıdan başarıya koşmuş ve yapılan oylama ile yılın valisi seçilmişti.
Fatih Aksoy da Van Ağır ceza mahkemesı başkanlığı, Zile Ağır Ceza mahkemesi başkanlığı, Balıkesir Ağır ceza mahkemesi başkanlığı görevlerinde bulunup Trabzon’da yeni kurulan Bölge Adliye mahkemesine daire başkanı olmuştu.
 
Editör: TE Bilisim