SÜRPRİZ OLUR MU?

Ortahisar’da ise Selahattin Çebi, Mehmet Karoğlu, Yasin Aydın, Dündar Ayyıldız ve Halil İbrahim Demirtaş’tan birisine görev tevdi edilecek. Bu görev tevdi işi bu hafta başında ya da ortalarında gerçekleşmesi bekleniyor. Genel merkez Ortahisarla ilgili sürpriz bir seçimli yarış kararı da alabilir. 

Gözler Adalet ve Kalkınma Partisinde Çarşıbaşı ve Ortahisar seçimlerine çevrildi. Genel Merkezin Çarşıbaşı ile ilgili atama konusunda karar verdiği ve Hakan Kocaman’la devam kararı alındığı bilgisine ulaşıldı. 

Ortahisar’da ise Selahattin Çebi, Mehmet Karoğlu, Yasin Aydın, Dündar Ayyıldız ve Halil İbrahim Demirtaş’tan birisine görev tevdi edilecek. Bu görev tevdi işi bu hafta başında ya da ortalarında gerçekleşmesi bekleniyor. 

Genel merkezin bugün ve yarın Trabzon’da adaylarla ilgili olarak son bir sondaj çalışması yapması beklenirken, Ortahisar’ın şekillenmesi ile İl’deki tartışmalar ya sonlanacak ya da yine artarak devam edecek. Kulislerde İl başkanı Haydar Revi’nin devam edeceği yönünde karar verildiği ancak bunun halen teşkilat başkanı ya da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmadığı konuşuluyor.
 
Editör: TE Bilisim