Milletvekili Cora, Köprübaşı ilçesinde vatandaşı ve esnafı dinledi. Cora, “İlçe ziyaretimiz kapsamında hem esnafımızla hem vatandaşlarımızla görüştük. değerli fikirlerinden yararlandık. Köprübaşı’nda 90 daireden oluşan TOKİ Konutları inşa edeceğiz.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı Uzmanı Orhan Mercan Bey ve Emlak Dairesi Başkanlığı Uzmanı Hüseyin Almalı Bey ile yapacağımız konutlar için yer tespit çalışmaları gerçekleştirdik.

Daha yaşanabilir Köprübaşı için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Cora, ayrıca Köprübaşı Kaymakamı Murat Ekinci’iyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Cora, “Değerli Kaymakamımıza görevinde başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı. Kaymakam Ekinci ise Cora’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ŞALPAZARI’NIN GÖRÜLMEMİŞ İŞİ KALMAYACAK

Cora, daha sonra Şalpazarı ilçesinde çalışmaları inceledi ve Belediye Başkanı Refik Kurukız’dan bilgi aldı. Cora,TOKİ konutları için yer tespit çalışmalarına sona doğru gelindiğini kaydetti. Cora,  “AK Parti Şalpazarı İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek kongrede göreve gelen yeni yöneticilerimiz ve değerli muhtarlarımızla buluştuk. Teşkilatlarımızın güçlü olduğu yerlerde aşk vardır, azim vardır, inanç vardır. Başarı kaçınılmazdır. Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız Beyi ziyaret ettik. İlçemizle ilgili yatırımları değerlendirdik. TOKİ konutları için yer tespit çalışmalarımızda sona doğru geliyoruz Şalpazarı’nın görülmemiş işi kalmayacak. Hak ediyorlar Vallahi!” diye konuştu.

Sonay ÇALUK

Editör: TE Bilisim