Adalet ve Kalkınma Partisi'ni Giresun'un Keşap ilçesinde genç bir jenerasyon olarak temsil eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Akarsu,  gençlikle buluşmalarını sürdürüyor. 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan siyasi partisini ve ve tüzüğünü her fırsatı anlatan Başkan Akarsu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Göreve geldiğinden beri parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "AK PARTİ, simgesi ampul olan partisini anlatan Akarsu yine gençlikte teşkilatta bir araya geldi.  288 milletvekili ile en çok üyeye sahip partilerine gençliğin rağbet gösterdiğine dikkati çeken Akarsu:

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

“Giresun’umuzun küçük ilçelerinden bir tanesi de Keşap.  'Bir Sevdadır Keşap' diye tanımladığımız ilçemizde gençliğin partimize olan teveccühü takdire şayan.  Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren parti teşkilatımızın her noktasında yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Yoksa klasik olarak sadece seçimden seçime stand kurar gibi parti teşkilatımızda göstermelik bulunmuyoruz.  Böyle çalışmanın karşılığı olarak da özellikle gençlik ve bayan yapılanmasından büyük bir destek katılımlar görüyoruz. Zaten iktidar olmaktan ziyade kucaklayıcı bir partiyiz. Ak Gençlik'ten sorumlu olan bir başkan olarak göreve geldiğim günden bugüne yaptığım bir analiz var. Bu analizde şudur; ben inanıyorum ki Adalet ve Kalkınma Partisi'ne eğilim gösteren gençler daha çok parti tüzüğünü benimsedikleri için bizimle beraberler. Samimiyet buldukları için bizimle beraberler. Siyasi misyonumuzu çok iyi araştırdıkları için bizimle beraberler. Bu birlik ve beraberlik ile hareket ettiğimizde, uygulamada ne kadar inandırıcı ve etkili olduğumuzu kendileri görüyorlar. İktidarımızda yaptığımız hizmetlerimizi görüyorlar"  şeklinde konuştu.

“KÜÇÜK YERDE SİYASET ÇOK DAHA ETKİLİ"

AK Parti Keşap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Akarsu, Giresun'un denize nazır Keşap ilçesinde seçim zamanı siyaset kazanının kaynadığının da altını çizerek sözlerini söyle noktaladı: “Parlamenter sistemde olan veya olmayan partiler var.  Hepsine saygımız var. Biz hem şahsen hem partisel manada farklı bir bakış açısından yanayız.  Küçük yerde siyaset çok daha etkili. Bunu yaşadığımız Keşap'ı örnek göstererek söylemek istiyorum. Çünkü burada herkesle içiçe yüz yüzesiniz. Bunun içindir ki siyasete şeffaf olmanın doğru olduğuna inanıyoruz. Yaptığınız işlerde veya söylemlerde algı yaratmak yerine, ciddi manada hizmet odaklı,  üretken bir siyasetçi olmalısınız. Bunu kendim için diyebilir miyim bilmiyorum. Belki yaşım bunun için erken olabilir. Fakat ben de genç bir isim olarak ne yapabilirim diyerek bu partiye dahil oldum. Bunun için çok mutluyum"  ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim