12 Temmuz Pazar günü yapılacak seçimde partisinin Ortahisar İlçe Başkanlığına aday olduğunu ifaden Kurtoğlu, açıklamasında Partisine ve Trabzon’a en iyi şekilde hizmet etmek için başkanlığa talip olduklarını kaydetti. Kurtoğlu, “Bu partinin kuruluşundan bu yana arkadaşlarımızla içerisindeyiz;  başarıyla görev yapmış arkadaşlarız. Dolayısıyla bu ekibimizle yola çıktı.  Ortahisar İlçesine talip olduk. Partimizi Ortahisar İlçesi’nde daha iyi bir yerlere getirme amacındayız.” dedi. 

BİRLEŞTİRCİ OLACAĞIZ

Kurtoğlu, başkan seçildiği durumda ekibi ile birlikte her daim sahada olacağına vatandaşları dinleyeceğine vurgu yaparak “Birleştirici olacağız, ayrımcı olmayacağız. Yerel yönetimlerin yaptığı vaat ettiği  projelerin takipçisi olacağız. Trabzon son yıllarda çok ihmal edilmiş bir şehir. Gerek yatırım gerekse yönetimsel anlamda ihmal edildi. İyi siyaset yapmak istiyoruz. Meral hanımın izinden Trabzon temsilcileri olarak sonuna kadar gideceğiz. Parti binasında siyaset yapmak için göreve talip olmadık. Dışarıda, Trabzon için siyaset yapmak istiyoruz. Yeni projeler üretip sunmak istiyoruz. Trabzon için yapılan iyi projeleri alkışlayacağız. Yapılamayan projelerin ise takipçisi olup şehre katkı sunmak istiyoruz. Sahada olacağız her zaman. Trabzon’da muhalefet anlamında çok büyük bir boşluk var. Biz takipçisi olmak için göreve talip olduk.”  ifadelerini kullandı.
 
DİNAMİK BİR YÖNETİM

“Gençlere, kadınlara yönetimimizde yer vereceğiz.” şeklinde konuşan Kurtoğlu, “Dinamik bir yönetim kuracağız. Delegelerimizin desteğini bekliyoruz. Türk Milliyetçilerinin, Atatürk sevdalılarının ülkeyi yönetme iradesini ortaya koyarak saraya ve tek adamlığa karşı duruşun işaret fişeğidir.” diye konuştu.  
 
Editör: TE Bilisim