Beraberinde Maçka İlçe Başkanı Sedat KONGUR, Belediye Başkanı Koray KOÇHAN ve AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin SALİMOĞLU ile birlikte önce ilçe başkanlığını ziyaret eden CORA, ardından muhtarlarla, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.



AK PARTİ HER YERDE


İlçe Başkanlığında ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelen CORA, teşkilat mensuplarından sürekli sahada olmasını istedi. Her zaman vatandaşlarla içli dışlı olmaları gerektiğini ifade eden CORA, “AK Parti sürekli milletle diyalog kuran, sahada koşan, hizmet üreten, sorun çözen ve bu yüzden milletin gönlünde yer bulan siyasi bir harekettir. Bizim alamet-i farikamız milletimizle hemhal olmamız, derdine derman olmamızdır. Çünkü biz iktidar partisiyiz. AK Parti’nin milletimizle evveliyatı ortaya koyduğu eserler bir başarı hikayesidir. Bizim bu manada milletimiz için yapacak daha çok hizmetlerimiz vardır. Sürekli sahada olan, vatandaşları ziyaret eden bir anlayışla hareket etmemiz gerekiyor.

Muhalefet partileri vatandaşı ziyaret ettiğinde vatandaşlarımız desin ki, ‘Az önce AK Partililer buradaydı.’ En önde biz olacağız, asla diğer partilerin arkasında kalmayacaksınız. Her yere gideceğiz, her gönüle dokunacağız. Gidilmedik mahalle, girilmedik kapı, dokunulmadık el bırakmayalım. Bize hiç kimse ne yaptınız ki bu memlekete diyemez. Çünkü hemen hemen bütün köy yollarımızın ana yollarını beton veya asfalt yaptık.

Yine de eksiklerimiz var. Köylerimizin uzak kesimlerinde tali yollarımızda problem var. TİSKİ’nin otomasyon sistemi nedeniyle ayrıca bu yıl yaşanan kuraklık nedeniyle bazı kesimlerde su sıkıntısı yaşanıyor. Şikayetleri dikkate alıyoruz. Vatandaşlarımızın bu taleplerini de karşılayacağız. Biz sahada tamamen Tayyip ERDOĞAN’ın yaklaşımı ile hareket edeceğiz. O kadar yoğun gündemi içerisinde halkın içinde olan, il il gezen, yatırımları takip eden, bitmek bilmeyen bir enerjiye sahip bir liderimiz var. Onun yükünü almak için daha çok çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI


Milletvekili CORA, ilçe başkanlığındaki toplantısının ardından Mataracı, Esiroğlu ve Atasu Mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Onların yol, su ve elektrik ile ilgili taleplerini dinleyen CORA, sorunları ilgili kurum yetkililerine iletti. CORA, “Çataltepe şehitliğine giden Galyan yolunun kara yolu ağına alınması gereken bir yerdir. Eğer kara yolu ağına aldırabilirsek birçok sorun çözülür.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim