İYİ Parti’nin Türk siyasetine soluk getireceğini aktaran İYİ Partili Meclis Üyesi Ay, “İnsanlarımızın siyasilere karşı kaybettiği güveni, toplum faydası için siyaset yaparak yeniden kazanacağız” diye konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

İYİ Partili Meclis Üyesi Ay, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener,  geleceğimizin teminatı gençlerimize daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için 3 yıl önce büyük bir sorumluluk üstlenmiştir. Bizler de İYİ Parti saflarında yer alarak milletimizin beklentilerinin karşılanması adına bu yükü hafifletmek üzere İYİ Parti’ye gönül verdik. Amacımız özellikle üretim politikalarının iyi yönetildiği, eğitimde, dış politikada, yerel yönetimlerde örnek bir noktaya gelecek bir Türkiye ile vatandaşlarımızın refah düzeyini arttırmak. Bu doğrultuda tüm teşkilatlarımızla, daha yaşanılabilir bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. 

İNANCIMIZ TAMDIR

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de söylediği gibi ‘millet yükü çekecek kadroların, böyle çetin zorluklarla pişmiş kadrolar olması kıymetlidir. ‘ bu doğrultuda bizlerin de amacı milletimizin yükünü sırtlamaktır. Çok zor ve meşakkatli bir süreci aşarak geldiğimiz bu noktada İYİ Parti’yi kurmayı tüm zorluklara rağmen başarmışsak, milletimizi refaha ulaştırma noktasında da tüm zorlukları aşacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle milleti ve memleketini her türlü menfaatin önünde tutan İYİ Parti’mizin, Türk milletine umut olan İYİ Parti’mizin 3. Kuruluş yıldönümünü kutluyor; başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere bu harekete dahil olan fedakar kadrolara minnet duygularımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim