AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Suna Kepolu Ataman gazetemiz yazarı Ahmet Külekçi’ye konuştu. Ülke ve siyaset gündemini değerlendiren Ataman  AK Parti teşkilatlarının ülkenin geleceği için çalıştıklarını belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın azmi-kararlığı ve dim-dik ayakta duruşu bize büyük ilham vermekte. Biz b u inançla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

HANIMAĞA ÜNVANI ONDA

Rahmetli babası  Mahmut Kepolu’dan sonra Doğu ve Güneydoğu da  tek kadın kanaat önderi olarak Şeyhdoda aşiret reisliği yapmakta olan ve  “Hanımağa” lakabı ile bilinen Suna Kepolu Ataman’a göre 2023 Genel seçimlerinde AK Parti bir büyük zafer daha kazanacak. Muhalefet  aslı-astarı olmayan açıklamalarla kısır bir siyasetin içinde çaresizce sağa-sola saldırıyor diyen Suna Kepolu Ataman “ 2023 Genel seçimlerinde onlara tarihi bir ders daha vereceğiz. ”  açıklamasında bulundu.

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYİZ

Diyarbakır’da mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini belirterek, sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşlarla birlikte olduklarını aktaran Kepolu Ataman, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: ”Huzurun  ve güvenin hakim olduğu Diyarbakır’ın her sokağında  halkımızla  buluşup hem sohbet etme hem de onların fikirlerini dinliyoruz. Bizim gelecekle ilgili çocuklarımızla ilgili dertlerimiz var.Bir daha asla geri dönmeyeceğiz. Ülkeyi karanlık döneme sokmayacağız.”

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIM

“Bir anne bir kadın ve bu güzel bir evladı olarak üzerime düşen sorumluluğun farkındayım. En zor en riskli dönemlerde sorumluluktan kaçmadım asla kaçmam da. Kadınların aktif siyaset içinde yer alması kız çocuklarının okullarla buluşması gibi birçok sosyal sorumluluk projelerinde görev aldım. Bizim derdimiz insanlığa hizmet edebilmek. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevleri en güzel şekilde yerine getirerek ülkemizin huzuru-barışı-istikrarı için çalışmaya devam edeceğim. Başta eşim Atilla Ataman olmak üzere desteğini üzerimden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

 HABER: AHMET KÜLEKÇİ 

Editör: TE Bilisim