Kuruçelik, “Mahallemizde iki adet küçük boyutlu çocuk oyun alanı bulunmakta olup; ihtiyaca cevap vermemektedir, çocuk oyun alanlarının sayılarını arttırmalıyız.. Halkımızın dinlenebileceği ne bir park ne de bir mesire alanı vardır. Kamelyalar, yürüyüş ve oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle mahallemizi yepyeni bir çehreye kavuşturmalıyız. 

 Öğrenci kenti olan mahallemizde, uzun dönem muhtarlık yapanlar bir minibüs dolmuş hattını dahi hizmete sokamamışlardır. Bir önceliğimizde bu olacaktır. Daha önce görev yapan muhtarlarımızın sessiz ve duyarsız kalmasıyla, ön arıtmalı derin deniz deşarjı mahallemizin en güzel sahil kesimine yapılmış olup; yağmur yağdığında pis atık suları çevreye taşmakta, etrafa kötü kokular yayılmaktadır, bugünkü muhtarımız ise bu durumdan bir haberdir” dedi. 

Muhtarlık Gönül İşidir

Kuruçelik, “Mahalle muhtarımız 27 yıldır bu görevdedir. Şevk ve heyacanı kalmamış monoton bir muhtarlık görevi sürdürmektedir. Muhtarımızın bir dönem daha yetki istemesi anlaşılır değildir. Mahallemizin 5 yıl daha hizmetlerden geri kalma lüksü yoktur” diyerek şunları kaydetti, “

Yeni seçilecek muhtar adayının şevk ve heyecanını kaybetmeden hizmet vermesi için değişim gerektiğini söylüyorum.  Mahallemizin sorunları ile halkımızın talep ve isteklerini, çalışma hayatımda kazanmış olduğum tecrübe ve yönetsel becerim ile, “Yerel Yönetimlere ve Kamu kurumlarına daha interaktif bir şekilde taşıyabileceğimi” ve bu taleplere daha etkin çözüm bulabileceğimii düşündüğümden mahallemiz muhtarlığına aday oldum.   Muhtarlık gönül işidir. Kendisini yetiştirmiş, ülke gündeminden uzak kalmamak için bilişim teknolojilerini kullanabilen, mahallenin ve halkın sorunlarıyla ilgilenecek, bu işe gönül vermiş adayı mahallemize muhtar seçmeliyiz.  Söğütlü'de değişim zamanının geldiğini söyleyebilirim. Yeni dönem, yeni hizmetler diyerek artık Söğütlü’ye de kadın eli değmelidir. “Muhtarlık adaylığım için mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum.” Halkımız beni tercih ederse; azimle çalışarak, görevimi en iyi şekilde icra edeceğimin bilinmesini isterim.”
 
Editör: TE Bilisim