Kurtulmuş ve Şen, Havalimanı VİP salonunda bir müddet dinlendikten sonra il başkanı Sezgin Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından uğurlandılar.

KADIN PLATFORMUNU AĞIRLADI

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç kısa adı KİKAP olan Karadeniz İlleri Kadın Platformu Trabzon Derneği üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Av. Genç her platformda kadınlarımızın haklarını savunmaya sonuna kadar devam edeceğiz dedi ve önerilerini aldı.

BAYRAKTAR: ÜRETECEĞİZ

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, ‘Tavassut ile iş yapmanın bir çok mahsuru var, referanslara verilere bakılmalı. nasıl faydalı olurum mücadele edenler varken,  tatlı su kurnazları tüfekçiler, çöp çatanlar çalışmadan menfaat elde edenlere dikkat edilmeli’ dedi.

İŞ BANKASI 97. YILINI KUTLADI

Türkiye İş Bankası’nın 97. Kuruluş yıl dönümü Of’da düzenlenen törenle kutlandı.  İş Bankası Of Şubesi Müdürü Halil İbrahim Hotaman ve şube çalışanları Çetin Kural ve İsmail Bilgin Of Hükümet Konağı yanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu.

HORASAN’IN TARIMINI KURTARDILAR

Trabzon ve Maçkalı domuz avcıları sezonu açtı. Erzurum Horasan’dan davet alan Avcılar burada Ayçiçek tarlalarına büyük zarar veren Domuzları tek, tek avladılar. Çiftçlerin dua ettiği ve ziyafet çektiği Trabzonlu Avcılar  talep gelmesi halinde yeniden Erzurum ve ilçelerine çiftçilere yardıma gideceklerin ifade ettiler. 60’a akın domuzu avlayan Trabzonlu ve Maçkalı Avcılar derneği üyeleri Avlanan domuzları kangal köpekleri ve çevredeki kurt ve çakalların bir gecede yediği iddia ettiler.

OYUN KODLAMA KAMPI BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bilişime ilgi duyanlar için Oyun Kodlama Kampı başlatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek ve teknolojiye olan ilgiyi artırmak amacıyla başlattığı “kodlama” hareketi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORYAZ A.Ş. aracılığı ile bu zamana kadar pek çok gencin kodlama eğitimi aldığı Ordu’da bu defa da Oyun Kodlama Kampı ile bilişime ilgi duyanlar bir araya getiriliyor. DAVET Girişimcilik Merkezinde ücretsiz olarak başlatılan Oyun Kodlama Kampı’nda alanında uzman eğitmenler tarafından kampa katılanlara oyun kodlamanın bütün süreçleri uygulamalı olarak öğretilecek. Dört gün boyunca sürecek olan eğitim sonunda ise seçilen ekibin oluşturduğu oyunların yayınlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verilecek.

Editör: TE Bilisim