Parti ile binasında düzenlenen toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Başkanı Mustafa Durmuş, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Durmuş, toplantıda açıklamalarda bulundu. Durmuş açıklamasında, “Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak görevimizi bu güne kadar getirdik. Bu süre içerinde teşkilatlarımızı tamamladık, il kongremizi gerçekleştirdik. Ankara’da  gerçekleşen kongremize yoğun katılım sağladık.” dedi.

 
İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın

Durmuş, yaptığı konuşmada çalışmalarına hız kesmenden devam edeceklerini söyledi. Durmuş, “yeni kurulmuş, hiç seçime girmemiş bir parti 44 bin 500 kişi ile kongre gerçekleştiriyor. Bunu düşündüğümüz zaman anlıyoruz ki Erbakan Hocamızın 11 ayda yapmış olduğu icraatları 20 yıl geçmiş olmasına rağmen herkesin dilinde.

Erbakan Hocamızın icraatları dilden dile gönülden gönüle aktarılıyor. Genel Başkanımız da, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düşüncesi ile hareket ediyor. Genel Başkanımızın vaatlerine baktığımız zaman; elektrik, doğalgaz ve sudan belli bir miktara kadar para alınmayacak. Çünkü bunlar temel ihtiyaç, insanı yaşatacağız ki devlet yaşasın. Memur, işçi, emekliye geldiğimiz gibi Erbakan Hocamız gibi yüzde 50 maaş artışı vereceğiz.

Genel Başkanımızın yaptığı açıklamaları inşallah ülkemizde hayata geçireceğiz. ” diye konuştu. Toplantıda,  partiye yeni katılan kişilerin rozetleri takılırken, ilçe başkanlarına ve partililere çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 
 Sonay ÇALUK

Editör: TE Bilisim