İYİ Parti 4. Olağanüstü Kurultayı ile ilgili değerlendirilmelerde bulunan Örs şöyle dedi “İYİ'ler ve Cesurlar Hareketi olarak 4. Olağanüstü Kurultayımızda önemli bir demokrasi sınavı daha verdik. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde güçlenen kadromuzla iktidara yürüyoruz. Bizim, boynunu hiç eğmeyen, tehditlere pabuç bırakmayan, korkmayan bir liderimiz var. Ve bizler de o liderin arkasında yer alan kadrolarız. Zor şartlarda parti kurduk ve cesaretle bugünlere geldik. Kurultayımıza Türkiye’nin dört bir yanından delegelerimiz, partililerimiz, İYİ’lik Hareketine gönül vermiş insanlarımız geldi. Muhteşem bir tablo vardı. Şölen havası içerisinde geçen bir Kurultay gerçekleştirdik. Olağanüstü Kurultayımız göstermiştir ki: 17 yıldır Türkiye’yi idare edenlerden millet memnun değildir. Millet dağ gibi büyüyen sorunlarının çözümü için çare aramaktadır. Çare İYİ Parti’dir, Sayın Akşener’dir.  Bu kurultay İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünün startının verildiği yer olmuştur. Millete sırtını dönenler, milletin dertlerine kulak kapatanlar bilsinler ki; Onlar asansörle inerken, biz merdivenden çıkıyoruz." 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs açıklamasında Kurultayda seçilen kurulları tebrik ederek “Büyük bir demokrasi örneği sergileyerek, hiçbir baskı altında olmadan hür ve demokratik haklarını sandıklara yansıtan tüm İYİ Partili dava arkadaşlarım ile Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi seçilen adaylarımızı yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Parti içi demokrasinin önemine dikkate çeken Örs “Sayın Genel Başkanımız blok liste çıkarmayıp, çarşaf listeyle siyasette gerçek bir demokrasi sürecini işletmiştir. Bu tüm partilere örnek olması gereken demokratik bir hamledir. Parti içi demokrasi süreci işlemiş, İYİ Parti’nin en üst yönetim organı olan Genel İdare Kurulu’nu (GİK) çarşaf liste üzerinden delegelerce seçerek önemli bir demokrasi örneği verilmiştir. Biz, Türkiye’de demokrasi talep eden bir partiyiz, öncelikle buna kendi siyasi partimizden başladık. Bizlere bu imkanı sağlayan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Kongrede aday olup kazanan GİK ve MDK üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs açıklamasının son bölümünde, Kurultayda görev yapan İYİ Parti Trabzon Gençlik Kollarına mensup gençlere de teşekkürü ihmal etmedi. Örs “İYİ gençlik, İYİ gelecektir. Partimizin 4. Olağanüstü Kurultayında görev yapan Trabzon Gençlik Teşkilatımız Türkiye’ye örnek olmuştur. Geleceğimizin teminatı gençlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim