CHP Ortahisar İlçe Teşkilatında Başkan Suat Oyman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Genç, yeni başkana tebriklerini iletti. 

Suat Oyman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Genç, "Ortahisar'ımızla ilgili dile getireceğiniz her öneriye, her fikre açık olduğumuzu ifade etmek isterim. Sizlerin görüşlerinden ve eleştirilerinden istifade etmek isteriz. Bu şehir için kim "taş üstüne taş koymak" istiyorsa başımızın üstünde yeri var." dedi. 

"Siyasette her makam önemli" 

Ortahisar Belediye Meclisinde kararların büyük çoğunluğunu oybirliğiyle aldıklarına dikkat çeken Başkan Genç, "Öncelikle yeni görevinizin hem partinize hem de sizlere hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Siyasette her makam önemli... Mesuliyetleriniz, yükümlülükleriniz daha da arttı... Uzun yıllar siyaset yapmış ve siyasetin içinden gelmiş biri olarak başarılı işler yapacağınıza inanıyorum. Hepimizin ortak hedefi ilçemizin sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir Ortahisar ortaya çıkarmak... Bu anlamda siyaset sizlerin de malum olduğu üzere sorun çözme sanatıdır. Halka hizmet etmek için bir araçtır. Dolayısıyla Ortahisar'ımızla ilgili dile getireceğiniz her öneriye, her fikre açık olduğumuzu ifade etmek isterim. Sizlerin görüşlerinden ve eleştirilerinden istifade etmek isteriz. Bu şehir için kim "taş üstüne taş koymak" istiyorsa başımızın üstünde yeri var. Yeter ki yapıcı, sorun çözmek için bir hedef ortaya konsun!.. Belediye meclisimizde kararlarımızın büyük çoğunluğunu AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP'li üyelerimizin oybirliğiyle alıyoruz. Hiç şüphesiz ki, bu durum şehrimizin yönetimi ve sorunların çözülmesi açısından son derece önemli..." diye konuştu. 

"Yürekten inanıyorum"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Suat Oyman ise ziyaretinden ötürü Başkan Genç'e teşekkürlerini ileterek, "Ortaya koyduğunuz katılımcı belediyecilik anlayışından dolayı sizi tebrik ediyorum. Hep birlikte bu şehirde yaşıyoruz. Dolayısıyla kentimizin sorunlarıyla hepimiz birebir ilgiliyiz. Kent paydaşlarının eleştiri ve görüşlerine son derece açık olduğunuzu yakından müşahede ediyorum. Bu anlayışla birlikte şehrimizde çok güzel hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum." ifadelerine yer verdi. 
 
Editör: TE Bilisim